"Am dat timp din viața mea pe care nu mi-l dă nimeni înapoi". Gina Pistol, despre lupta cu anxietatea și viața în televiziune: Nu pot să fac față. Dau cu mine de pământ

Sursa foto: Facebook Gina Pistol
Sursa foto: Facebook Gina Pistol

Gina Pistol a vorbit despre perioada petrecută în televiziune și lupta cu anxietatea.

"Am simţit că trebuie să iau o pauză. Fiecare celulă din corpul meu strigă cu disperare opreşte-te! Eu nu mai eram bine cu mine. Mă duceam în drum spre platou şi plângeam tot drumul. Nu ştiam de ce plâng. Sufletul meu nu mai era în corpul meu. (...)  Încă mă lupt cu depresia. Cumva, este într-un sertăraş acolo şi mai scoate capul când sunt slăbită. Face parte din mine. Trebuie să o accept şi să învăţ să trăiesc cu ea. E pe acolo pe undeva.

Da (n.r. a avut anxietate). Am avut și atacuri de panică. Nu știam ce sunt alea, dar le-am avut. Le-am avut și le fac pe fond de oboseală. Eu reacționez atunci când foarte mulți oameni vin despre mine și îmi spun foarte multe lucruri. Nu pot să fac față dacă sunt foarte mulți factori din ăștia perturbatori externi, dau cu mine de pământ.

"E foarte greu să nu îți poți trăi emoțiile atunci când le simți"

În anii în care am prezentat cele două proiecte, care de altfel au fost perioade extraordinare din viața mea, eu, cam 4-5 luni din an, nu îmi aparțineam. Că eram supărată, că eram nervoasă, că mă dureau ovarele, că eram supărată cu al meu, că aveam o suferință, eu, atunci când intram în platou, trebuia să fiu perfectă. Nu mi-am dat seama ce înseamnă asta, dar acum fac terapie.

E foarte greu să nu îți poți trăi emoțiile atunci când le simți. (...) Toate stările pe care nu mi-am permis să le trăiesc, la momentele respective, acum încep să le îmbrățișez pe toate. Am muncit al naibii de mult pentru tot ce am. Nu ne pică din cer.  Au fost multe zile de sărbătoare sau duminici când trebuia să prezint ceva. Am dat timp din viața mea, pe care nu mi-l dă nimeni înapoi", a mărturisit Gina Pistol, la podcastul lui Damian Drăghici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel