"E o vrăjeală. Nu e nimic real!" Vica Blochina a criticat-o pe Anamaria Prodan, fără menajamente: "Pe Instagram, familie, iubit, soarele meu..."

Sursa foto colaj: Facebook Vica Blochina / Instagram Anamaria Prodan
Sursa foto colaj: Facebook Vica Blochina / Instagram Anamaria Prodan

Vica Blochina a criticat-o pe Anamaria Prodan, atrăgând atenția asupra faptului că poza în ceea ce nu era.

"Avem așa o chestie... Vedem oamenii la televizor care râd tot timpul, se îmbracă frumos, zâmbesc. Când vin acasă, 80% din vedetele pe care le vedem la televizor și pe care eu le cunosc sunt cu gluga în cap și cu depresie. Dar la televizor zâmbim și ne prefacem. Și pe Instagram... Acolo e o vrăjeală. Pe Instagram la fel, ai să vezi că în 99% din cazuri vedem viață frumoasă, soț, copii - aia îl înșală pe ăla 100%. Aia îl înșală pe ăla, copilul nu știu al cui este de fapt. Deci nu e nimic real. Uite, exemplu, Anamaria Prodan. Mi se pare cel mai bun exemplu care există pe planeta asta. Pe Instagram, Doamne, familie, iubit, soarele meu! Pentru ce să faci lucrul ăsta, că nu înțeleg? Am întrebat-o și pe ea: "Pentru ce să faci lucrul ăsta, ca să oftici? Uite, ai ofticat. Uite ce ai pățit! Atragi multe și pățești așa", spunea Vica Blochina, în podcastul Fiță cu Adiță.

Povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a întins pe o perioadă de 16 ani, deși în ultima parte a relației lor au circulat tot felul de zvonuri despre presupusele infidelități ale antrenorului. Cu toate acestea, Anamaria Prodan poza într-o soție fericită și împlinită. până în 2021, când cei doi au anunțat că divorțează.  După despărțire, Laurențiu Reghecampf și-a oficializat relația cu Corina Caciuc, cea care i-ar fi fost amantă înainte.

"Dacă ajungi lângă o astfel de femeie, te-ai terminat pe viață"

"De ce un bărbat pleacă de lângă o femeie puternică, frumoasă, cu carieră, cu minte, cu imagine, de ce? Că e slab. De ce alege o femeie pe care au avut-o toți de la a la z, pe care toți o țin o oră, o consumă, o aruncă. Pentru că acolo se simt ei bărbați și buni.

Asta nu înțeleg ei... Dacă ajungi lângă o astfel de femeie, tu te-ai terminat pe viață. Nu mai ai respectul bărbaților, care au mai rămas, ești râsul acestor oameni, îți vei distruge carieră, viață, imagine forever, nu te vei mai putea ridica niciodată. Vei trăi cumva cu niște amintiri pe care ți le-a construit cineva cândva, pe care nu ai dat doi bani. Și o să ajungi să regreți acea persoană și să mori neica nimeni pe stradă.

Problema e că nu te întorci în punctul din care te-a luat persoana și te-a ajutat, te duci mult mai în spate", spunea Anamaria Prodan, în această vară, în podcast-ul Ilincăi Vandici, fără a precizat vreun nume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel