Fiica Andei Călugăreanu, mărturie dureroasă despre tatăl ei, Dan Tufaru. "Nu mi-a spus niciodată te iubesc. Poate în somn, eu nu l-am auzit"

captură video
captură video

Ioana Tufaru încă mai are răni deschise și nevindecate din relația cu tatăl său.

După o perioadă destul de lungă în care a dispărut din lumina reflectoarelor, Ioana Tufaru a fost prezentă marți în emisiunea ”Online Story by Cornelia Ionescu” unde a făcut mai multe dezvăluiri dureroase din viața ei, una plină de sărăcie, de respingere și decizii nepotrivite. Fiica regretatei Anda Călugăreanu a vorbit și despre relația cu tatăl ei, actorul Dan Tufaru, care, spune ea, nu a acceptat-o niciodată, nu i-a arătat iubire și nu a sprijinit-o în niciun fel cât a fost în custodia lui, după moartea mamei.

Alexandru Medeleanu, tatăl vitreg al Ioanei (bărbatul pe care Anda Călugăreanu l-a luat de soț după divorțul de Dan Tufaru) i-a fost întotdeauna alături, după cum a mărturisit în emisiune:

"Dl. Medeleanu mi-a spus - Ioana, Anda a fost parte din via'a mea iar tu e;ti o bucățică din ea, n-am cum să nu te iubesc! De la tata (n.r. Dan Tufaru) nu am auzit niciodată asta. Nu cred că mi-a spus vreodată "te iubesc". Eu i-am mai spus, dar el nu. Probabil mi-o fi spus când nu conștientizam sau... în somn. Eu, din păcate, nu l-am auzit.

Nu a lăsat garda jos nici în momentul în care eu m-am dus la el la spital. A trebuit să aflu de la altcineva ca e rău. George Mihăiță mi-a spus la telefon - Vezi că Dan a fost luat în pătură. e în metastaze, e grav la Elias. Am fost atunci la el și am vrut să mă mai duc a doua zi dar n-am mai avut la cine. Cancer esofagian cu metastază pe creier.

[...] Înainte să moară, mama mi-a spus atât: că mă roagă să-i promit că am să rămân cu Sandu (n.r. Medeleanu) și n-am să mă duc la Dan. Cu mintea de atunci i-am spus - Nu știu dacă pot să-ți promit asta! Ea știa că eu vreau să mă duc la el. Și mi-a zis - Promite-mi, Ioana, pentru că dacă tu te vei duce la Dan se va alege praful de tine și de viața ta! Și-a avut dreptate!

Oricum nu aveam cum să rămân cu domnul Medeleanu, asta era clar.Dacă, să zicem, tata în ultima instanță ar fi refuzat să mă ia, aveam bunicii. Deci era exclus. Chiar dacă ei erau căsătoriți, mama cu Sandu. Nu îi dădea voie legea, decât dacă el mă putea înfia. A vrut, nu a reușit" a povestit Ioana.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel