Viorel Lis, mărturisiri cutremurătoare: "Nu știu dacă mai vreau să trăiesc"

captură video "Fiță cu Adiță"
captură video "Fiță cu Adiță"

Viorel și Oana Lis și-au pus sufletul pe tavă într-un interviu plin de dezvăluiri intime și, pe alocuri, șocante.

Invitat în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, Viorel Lis a făcut mai multe dezvăluiri cutremurătoare despre starea lui de sănătate, dar și despre relația pe care o are cu Oana Lis.

Fostul edil s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, iar soția sa a fost nevoită să-l îngrijească singură chiar și în momentele în care acesta nu se putea deplasa. Cu toate problemele sale de sănătate și dificultățile financiare, Oana Lis nu a renunțat la mariajul cu Viorel. În ciuda comentariilor critice legate de diferența de vârstă dintre cei doi, Oana a rămas alături de Viorel Lis în cele mai grele momente ale sale. ”Nu mă așteptam să rămână cu mine. Eu nu știu dacă aș fi putut să rămân dacă aveam o soție bolnavă. E singura persoană cu care am o atragere reciprocă, o stimez foarte mult și pot să spun că o iubesc foarte mult”, a spus Lis în interviul amintit.

@aditavoicu ♬ sunet original - Fiță cu Adita

Viorel Lis a trecut printr-un infarct și a fost infectat cu COVID-19. În plus, suferă de diabet și de epilepsie. Toate aceste încercări au făcut-o pe Oana Lis mai puternică. Ba chiar a învățat în timp ce să facă în momente de criză și cum să-l îngrijească asemenea unei asistente cu studii. ”Nu aș putea trăi fără Oana. Oana îmi dă ceva sigur. La ora actuală nu știu dacă vreau să mai trăiesc”, a mărturisit Viorel Lis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel