Ce l-a scos din foame pe Victor Ciutacu. "N-aveam două linguri și două furculițe la fel. Au fost mulți ani grei"

captură video
captură video

Jurnalistul politic Victor Ciutacu a făcut mai multe dezvăluiri în emisiunea lui Denise Rifai.

Jurnalistul Victor Ciutacu a fost prezent în emisiunea lui Denise Rifai unde a răspuns la toate cele 40 de întrebări cu transparența-i caracteristică, aceeași cu care tratează și subiectele politice în fiecare seară la România TV. 

A vorbit, printre altele, și despre începuturile carierei și cât de greu i-a fost în primii ani de după terminarea facultății.

"Nu știu dacă neapărat jurnalismul politic m-a scos din foame. Dar, într-adevăr, la momentul în care am ajuns inițial la "Meridian" la sport și ulterior la "Curierul Național" eram cu doi copii, tânăr căsătorit, terminasem facultatea atunci, în 1995, n-aveam două linguri și două furculițe la fel, n-aveam două farfurii la fel și stăteam într-o garsonieră de 100 de dolari pe lună chirie, undeva la Poarta 4 la Faur.

Au fost mulți ani grei din punct de vedere financiar. Se plătea prost în presă la vremea respectivă cum se plătește și astăzi. A fost un intermezzo pe care l-a făcut Vântu dar a trecut și vraja aia. Din foame pot să spun că am început să ies de-adevăratelea în momentul în care am ajuns consilier de ministru, nu când m-am consacrat ca ziarist.

Când eram la Adevărul, așa-zisul urmaș al domnului Cristian Tudor Popescu, slăvit fie-i numele-n veci - eram în semifoame. Când mi-a făcut vânt domnul Popescu pe scări, împreună cu domnul Tinu și am ajuns consilier de ministru dintr-o întâmplare și dintr-un gest de mare bun simț al unui om care s-a dus, Ovidiu Mușetescu.

Acolo am început să ies din foame. A fost prima dată când nu m-a interesat ziua de salariu" a mărturisit Ciutacu în emisiunea "40 de întrebări".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel