Helmuth Duckadam, atacuri fără precedent, în direct: "Nesimțit! Măscărici!"

Helmuth Duckadam a izbucnit, în direct, la Dolce Sport, după ce Steaua a fost înfrântă de Târgu Mureș. S-ar fi întâmplat în urma unor greșeli mari ale arbitrului Istvan Kovacs.

Steaua ar fi pierdut din cauza arbitrului Istvan Kovacs. Helmuth Duckadam a spus: "Pot să-l fac și nesimțit fără probleme. A decimat o echipă. Situație mai clară decât lovitura lui Mureșan nu există pe fața pământului. Se vede că n-a jucat fotbal ca să-și dea seama că își bate joc de munca unor fotbaliști"

El a adăugat că "dacă acest arbitru va mai arbitra în curând, le cer demisia tuturor celor de la Federație în frunte cu Răzvan Burleanu". 

ASA TARGU MURES - STEAUA 1-0. Înfrângere cu scandal pentru roș-albaștri, prima în deplasare după 699 de zile

Nici N'Doye nu a scăpat de furia lui Duckadam: "Vreau să fac o remarcă la acest măscărici parvenit de N'Doye. Pe lângă faptul ca a avut nesimțirea de a călca... Nici măcar nu a încercat să își ferească un adversar. Face el mișto de un club ca Steaua? Acest parvenit cu cu belciug în nas să-și vadă dracului de treaba lui. N-a sărit la bătaie cu cine trebuie până acum. Poate că într-o zi vom discuta între patru ochi". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel