Hans Klemm, interviu care te lasă mut. Ne minte pe față!

Hans Klemm, interviu care te lasă mut


Cunoscut pentru unicitatea ideologică si inaptitudinea intelectuală de a vorbi în afara micii lumi patronate de către Soros, ambasadorul american la București, Hans Klemm, a dat un interviu care te lasă mut de uimire. Sunt absolut convins că această luare de poziție îmi va aduce critici acerbe, începând de la trolii gândirii Sorosiste până la cititorii de pancarte onomatopeice rezist. În linia acestora, Klemm, vorbește României. Prin petice de logică acoperite de o imensă negreală a falsului intelectual.

”Abia aștept să fiu pe lista neagră a ambasadei la București, ca omul rușilor”

În primul rând trebuie să spun ca abia aștept să fiu trecut pe lista neagră a ambasadei SUA la București, ca fiind omul rușilor. Nu am mai fost de mult pe liste negre, ultima pe care, eu și familia mea, am fost a fost cea întocmită de către securitatea din timpul lui Nicolae Ceaușescu. Securitatea comunistă era fericită să pună o familie de greco-catolici pe listele negre ale dușmanilor poporului. Deci, dragă Klemm și voi, noii milițieni ai democrației din ambasada americană, vă anunț că voi fi insultat dacă nu sunt pe primul loc pe lista voastră.

În al doilea rând, având membrii din familie care au murit in lagărele lui Stalin din Siberia, nu am să mă ocup de moralitatea putredă a actualului ambasador Klemm și a șleahtei de agenti pro-Rusia pe care o păstorește. Nu prea îmi sunt egali acești indivizi, nici ca istorie, nici ca biografie, nici ca nivel intelectual sau cultural. De pe timpul altui ambasador negru, Gittestein se cunoaște despre existența listelor negre întocmite de către ambasada SUA la București, așa că obișnuiți cu listele negre comuniste, putem cataloga fenomenul tipic ideologiilor totalitare. Nu mă impresionează și nu mă sperie.

Aroganță de proastă calitate

În al treilea rând am să scriu despre aroganța de proastă calitate pe care acest ins, Hans Klemm, o prezintă ca fiind politică americană. Citind interviul de la Europa Liberă (ca să ne dăm seama de ridicolul primitivismului cultural și politic ce animă pe Klemm, trebuie să îi reamintesc că acum decenii vorbeau la microfonul acestui post numai marile conștiințe culturale și morale ale României în exil iar emisiunile lor erau efectiv opera de artă) am realizat că ambasadorul american a reînceput propaganda unidirecțională favorite leneșilor culturali, comozilor morali și celor care nu prea au terminat de citit alfabetul. Puținele cuvinte și mesajul marxist al acestui individ vine în totală contradicție cu realitatea din România. Minciunile debitate, folosind o spoială de informație, reprezintă exact politica de dezinformare pe care Rusia o propagă în spațiul European. Ambasadorul Klemm este cel care, prin declarațiile sale contradictorii, pune în practică metodele propagandistice ale Rusiei. Acele metode ale folosirii unui semi-adevăr acoperit de propaganda mincinoasă a ideologiei este metoda preferată a individului ce a fost trimis ca ambasador în România.

A critica ambasadorul SUA nu înseamnă a fi agent rus

Doresc sa pornesc de la definiția clară a unei dintre aplicațiile directe ale libertății de expresie: a critica pe ambasadorul SUA sau politicile bezmetice ale acestuia în România nu înseamnă a fi impotriva SUA sau democrației, mai rău, nu înseamnă a fi agent rus. Atunci când o legendă vie a jurnalisticii independente americane, fosta vedetă de la CNN, Larry King, lucrează ca angajat direct al Russia Today (RTV) nu ai voie ca ambasador american în România să asociezi criticile împotriva ta și împotriva grupului neo-marxist din ambasada pe care o conduci ca fiind produsele propagandei ruse. În logica de Pinnochio a lui Klemm înseamnă că și Larry King este agent rus, pentru că este plătit direct de către Rusia. În aceeași logică, cei care îl critică pe Trump toată ziua la televizor în SUA sunt de fapt agenți acoperiți ai Rusiei. O propagandă mincinoasă, o confuzie culturală demnă de Ana Pauker și o minciună voită, care produc, toate la unlock, daune enorme imaginii SUA în România și adevărului. Klemm exact asta face, furnizează elemente de decor rusofob, unei Românii încă speriate (și pe drept cuvânt) de dezastrul ocupației sovietice din secolul trecut. Propagarea acestui decor rusofob, sub stindardul SUA, ca ambasador, susținând aberațiile propagandistice neo-marxiste pe tema Kovesi, devin fapte de trădare ale României și acte de încălcare gravă a regulilor diplomatice. Prin interviul său de la Europa Liberă, Klemm realizează cea mai complex formă de propaganda mincinoasă pe care am observant-o la un ambasador american. Măcar Gittenstein se ascundea când mințea. Klemm ne minte pe față.

Niciodată libertatea de expresie, independența gândirii și demnitatea opțiunii nu au fost agenți ideologici ai Rusiei. Din contra, modelul propagandistic promovat de către Rusia este tocmai îngrădirea acestora, acapararea spațiului public de dialog cu teme unice și univalente care să nu permită sub nici o formă existența alternativei. Metodele marxiste de impunere a unor idei, puține la număr și fixe, a frazelor standard, scurte și ușor de înghițit, au devenit în ultimul deceniu apanajul propagandistic al ambasadei SUA din România. Până și ultimul clip al campaniei anticorupție promovat de către ambasada SUA cuprinde propoziții scurte, voci mieroase și zâmbete tălâmbe, artificialul și falsul fiind atât de vizibil încît vezi de la o poștă cît de ideologic produsul media a devenit.

Cenzură tipică ideologiilor totalitare

Aruncând la coșul de gunoi întregul lexicon democratic imens prin nuanțele sale, ambasada SUA și ambasadorul Klemm din București au construit un mecanism de cenzură tipică ideologiilor totalitare. Dinspre această ambasadă aflată, la propriu și la figurat, în mijlocul unui câmp arid, nu primim decât mesaje tendențioase, perfect calate pe războiul ideologic declanșat de către Germania în acord cu Rusia, împotriva României. De altfel, îi atrag atenția lui Klemm că de aproape un deceniu, multe din documentele diplomatice germane din România trec ca semnatari, pe ultimile locuri și ambasada SUA, inducând clar idea ca Washington și-a delegat rolul de aliat principal al României, Germaniei și Berlinului. De aceea se poate trage concluzia că de peste un deceniu această ambasadă americană s-a transformat în portavocea unor puteri străine pe teritoriul României. De peste un deceniu această ambasadă nu vorbește despre România, ci doar despre produse ideologice create în laboratoarele neo-marxiste de la Washington, Berlin sau Moscova. Astfel, cum Klemm însuși nominaliza, prin fraze absurd de scurte și limbaj de lemn, faptul că strategia Rusiei este malignă. Exactă definiție, dar falsă a fost concluzia care a urmat. Căci dacă ai și dat concluzia, că cei care te critică sau critică ambasada ta sunt produse ale propagandei rusești, atunci grupul tău de monitarizare a presei, pe care, cu o ușurință demnă de activist URSS, l-ai anunțat, nu este decât cenzură orwelliană. Această problemă a comunicării a mai avut-o ambasada SUA. Klemm nu este primul ambasador care folosind jumatăți de fraze și falsuri ideologice, a încercat să lege puritatea ideologiei pro-americane cu cea a atitudinii critice a oricărui om care are creier în loc de cartea roșie a lui Mao. Confuzia pe care acest neo-marxist o face este să pună pe același plan ideologia sa cu manifestările împotriva ei. Adică, nu ești cu mine, fac o comisie de monitorizare (fără reguli, fără criterii, fără legitimitate sau lege care să îi verifice activitatea – nici în SUA și nici în România), fac liste negre, te trec pe ele și apoi te spun lumii că ești agent rus. Căci pentru ambasadorul SUA, tot interviul de la Europa Liberă nu a fost decât o filipică propagandistică de joasă speță, care fără a exprima nici un fel de interes al SUA, fără a promova politica SUA în România sau regiune, ne atrăgea atenția ca a fi împotriva purității ideologice promovate de el, musai ești agent rus. Incredibilă minciună și absolut criminală gândire. Sub steag american, pe întreaga durată a interviului său, Klemm nu a vorbit despre interesele americane ci despre ideologia sa și războiul ideologic anti-românesc pe care îl promovează în nume personal.

Cine i-a dat mandat să se transforme în guvernator al României? 


O asemena aplicare ideologică a diplomației este abominabilă prin manipularea fundamentală pe care o propune. Cine i-a dat lui Klemm mandatul, ca din calitatea de musafir al statului român (a nu se uita ca un ambasador acreditat este doar un musafir în țara gazdă) să se transforme într-un guvernator al României? Cine i-a dat mandatul să judece el calitățile presei din România și să le transpună în categorii: prietenos, neutru, agent al SUA, agent al Rusiei, agent al Germaniei etc? De cînd ambasadorul SUA în România duce un război cu Rusia pe teritoriul țării gazdă? Acestea sunt întrebări imediate pe care trebuie să i le punem lui Klemm. Cum a ajuns Klemm, dintr-un birocrat fără prea multă capacitate diplomatică, să judece el dacă este bun sau rău că proprietatea din presa românească este prea concentrată? De unde și până unde Klemm își arogă asemenea poziții. Are vre-o problemă guvernul american cu faptul ca în SUA există doar două companii media mamut, CNN și FoxNews, care, alături de stațiile afiliate locale și prin parteneriatele cu social media sau print media, practic dețin monopolul absolut al mesajului audio-vizual pe teritoriul american? Acestă incredibilă minciună indusă de Klemm, care sub masca apărării așa zișilor ziariști independenți și de investigație (pe unul l-au găsit, deunăzi, drogat și beat la volanul mașinii), ne spune că de fapt patronii de presă din românia sunt cei răi, căci fiind puțini au prea multă putere. Mesajul sibilinic al acestui Klemm este că de fapt puterea proprietarilor din presa românească devine prea mare și rivalizează cu puterea lui ca ambasador, cu puterea lui de a decide cine este bun sau rău în Romînia. Așa cum a făcut-o și celălalt ambasador Gittenstein, actualul Klemm spune că cei care au găsit valize cu documente (primite ilegal de la procurorii DNA, ca să fim clari și să spunem adevărul) prin grădinile țăranilor români sunt de fapt adevărații ziariști. Prin acest atac direct la proprietarii din presa românească, Klemm își permite o intruziune de activist marxist, fără seamă, criticând un model economic autohton pe care îl regăsim în mod general în SUA. Pentru Klemm, ziariștii propagandei anti românești, abonați ilegal la informațiile date (tot ilegal) de către procurorii DNA, sunt cei buni. Presa cealaltă, legală și plătitoare de impozite, nu este bună, pentru că nu se adapă de la banii dați pe furiș prin tot felul de ONG-uri globaliste. În SUA orice finanțare este obligatoriu de anunțat public și de raportat fiscului, în România, nici astăzi nu se cunosc finanțările activiștilor neo-marxiști din media autohtonă, în special cei pe care Klemm îi susține atât de clar. Conform propagandei insidoase promovate de către ambasada SUA companiile legale de media românești sunt pro-rusești, iar indivizii cu dosare de tâlhărie la activ și cu marijuana în nas la volan sunt perfect legali. O astfel de manipulare grosolană a realității, o astfel de mistificare a adevărului, o astfel de încurajare a ilegalităților în numele independenței presei, sunt considerate, în SUA, încălcare a legii și se pedepsesc sever. Pentru Klemm, acest lucru este perfect normal dacă servește propagandei sale neo-marxiste și globaliste din România.

După cum se observă în interviu, Klemm opune problemelor reale cu care se confruntă democrația și avansul libertăților în România și în lume un limbaj de lemn mincinos și plin de falsuri. Atunci când a fost întrebat de ce aceleași criterii ale democrației și libertății, pe care le aplică virtuos și rectiliniu în România împotriva oricui, nu se aplică și în cazul Turciei (membru NATO dar aliat public și de nădejde al Rusiei), ideologul Klemm a transferat răspunsul la colegul său ambasadorul SUA de la Ankara. Falsul diplomatic este evident, în România eu Klemm îmi permit să insult și să atac pe oricine, la Ankara dacă o făceam zburam cu tot cu ambasada mea. Diferența de tratament este vizibilă și absolut emoționantă. Ne impresionează cum acest Klemm știe să fie diplomat cu Turcia, dar face pe cenzorul intransigent cînd vine vorba de România.

Războiul româno-român

Nu numai în România avem războiul ideologic româno-român. În SUA, din timpul administrației Obama, s-a dezvoltat un război ideologic, similar, americano-american. Un război între neo-marxismul nivelator, unicelular și atitudinea cerebrală, critică și permeabilă la schimbări. Un război dintre mediocritatea culturală a unei birocrații care crede că are soluții standard pentru orice problemă și nemulțumirea reală a unei națiuni obosite să tot plătească taxe transformate în salarii grase pentru activiștii de tip Klemm. Dacă războiul ideologic din România pare a fi fost experimentul neo-marxist cel mai reușit din punct de vedere al distrugerii totale și multi generaționale, cel din SUA încă nu este decis. Fiecare soldat ideologic, Klemm fiind unul dintre ei, are încă multe gloanțe otrăvite. Klemm a demonstrat că poate încă să falsifice realitatea și să otrăvească România cu ideologia lui. Interviul lui nu a spus nimic. Absolut nimic despre America, absolut nimic despre România. A fost doar propaganda pură, în slujba războiului ideologic pe care îl duce la comandă străină. A venit timpul să avem toleranță zero față de acest soldat al statului subteran și ilegal dezvoltat sub administrația Obama. Pentru că el transferă războiul neo-marxist din SUA în România. El vrea transformarea statului român într-un stat neo-marxist. Privatizând steagul american și ambasada sa, Klemm otrăvește România și poporul român.

Genocid ideologic

Spuneam că de la microfonul Europei Libere au vorbit numai și exclusiv marile conștiințe ale României exilate de către comuniști. Au vorbit despre libertate, au vorbit despre atitudini, despre democrație, despre diversitate, despre drepturile omului, despre cunoaștere și națiune. Au promovat România, așa cum era ea, cu bunele și rele ei. Au iubit națiunea română, cultura ei, limba ei, drepturile ei. Astăzi, din nefericire pentru români, ne vorbește, în locul lor, unul dintre exponenții războiului ideologic inter american. Klemm, fără a menționa, pe toată lungimea interviului, măcar o dată numele administrației pe care o reprezintă și numele președintelui său Donald Trump, duce de ani de zile un război ideologic împotriva României. Sub faldurile falsului ideologic denumit lupta anticorupție, una dintre cele mai grave forme de cancer cultural s-a dezvoltat în România. Nu ai voie să spui că Rarinca este nevinovată, nu ai voie să ceri sancționarea abuzurilor antinaționale (că au fost economice, politice, judiciare etc) făcute în numele acestei campanii jacobine că ești imediat catalogat ca agent al Rusiei. O crimă culturală care s-a transformat în genocid ideologic, pentru că agenții neo-marxiști au devenit ambasadori ai singurului aliat strategic real al României. Klemm și ideologia lui au luat locul dezbaterii reale, argumentate și rationale, au luat locul promovării intereselor naționale ale ambelor state, SUA și România. Atunci, la Europa Liberă, Monica Lovinescu conducea lupta culturală împotriva totalitarismelor ideologice. Astăzi un activist neo-marxist american ne spune ce bine este în socialismul său utopic. Alții vin pe filiere europene și ne spun, la fel, că proprietatea și familia trebuie să dispară. Toți aceștia de fapt luptă împotriva României, împotriva propriilor lor state sau culture de origine. Atunci, în anii dictaturii comuniste, la Europa Libera, fiica unei femei ucise în pușcăriile comuniste și urmașa naturală a unei famillii de importanță seminală pentru modernitatea intelectuală a națiunii române, ne spunea adevărul despre Marxism, Leninism, despre invazia culturală a acestei peste ideologice și pericolul care vine peste noi dacă nu gândim liber și național. Astăzi, sub dictatura ideologică a luptei anti-corupție, la Europa Liberă, ambasadorul SUA ne spune că a critica politicile greșite promovate de către neo marxismul american reprezintă erezie demnă de pedeapsa arderii pe rug. Atunci, Europa Liberă ne învăța să ne apărăm libertatea în timpul războaielor ideologice. Aveam antiorpi. Acum îl avem pe Klemm.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel