Goran Zakaric dezvăluie condițiile în care a ales să vină la U Craiova

Goran Zakaric a sosit la Craiova, fiind ultmul transfer pe care l-a reușit Victor Pițurcă.

Jucătorul bosniac Goran Zakaric consideră că transferul său la Universitatea Craiova a reprezentat cea mai bună opţiune pentru el în acest moment, fiind un club cu tradiţie şi palmares.

"Ca să fiu sincer, am început să iau contact cu Universitatea Craiova de mai mult timp prin prisma agentului meu. Dat fiind faptul că am avut şi o situaţie mai specială cu vechiul meu club am decis că Ştiinţa este cea mai bună soluţie pentru mine în acest moment. Sunt sigur că am luat cea mai bună decizie venind aici, fiindcă Universitatea Craiova este un club uriaş în România, cu tradiţie şi palmares. Condiţiile de la club au reprezentat unul dintre criteriile pentru care am ales să vin la Craiova. Baza de pregătire situată în Lunca Jiului este de excepţie, cu două terenuri de antrenament cu gazon perfect, aparatura profesională, piscină, criosaună şi multe altele. Practic, avem acolo tot ce ne trebuie pentru performanţă. Nu mai zic de deplasările interne cu avionul. Noi trebuie să demonstrăm pe teren şi să răsplătim eforturile depuse de conducerea clubului", a declarat Zakaric pentru site-ul oficial al clubului oltean.

Bosniacul s-a arătat încântat de atmosfera creată de suporterii olteni la meciul cu FCSB: "Jocul cu FCSB este primul meci pe care l-am văzut live din stadion şi pot spune că suporterii au fost primii care au ieşit în evidenţă, prin atmosferă şi coregrafie. Am fost foarte impresionat de cei 30.000 de suporteri veniţi în tribune şi sper să avem parte de o astfel de atmosferă la fiecare meci pe teren propriu. Eu consider că avem o echipă valoroasă, cu jucători tehnici şi rapizi care pot face diferenţa în orice moment. Sper din tot sufletul să prind primul unsprezece cât mai repede cu putinţă şi să-mi ajut echipa pentru a atinge obiectivele. Mă simt foarte bine în colectivul alb-albastru, mai ales având în vedere că sunt şi jucători croaţi şi sârbi în echipă ce mă ajută cu tot ceea ce înseamnă acomodarea. În cantonamentul de la mare stau în cameră cu Baiaram, un puşti foarte talentat, serios şi muncitor".

Obiectivul lui Zakaric la Universitatea Craiova este câştigarea titlului de campioană şi să ajungă titular în echipa naţională a Bosniei.

"În acest moment, cea mai mare dorinţă a mea este să joc în primul rând, iar ca obiectiv la nivel de echipă să câştigăm titlul cu numărul 5. Am înţeles foarte bine şi scandarea galeriei cu 'Craiova vrea campionatul', aşa că dorinţa suporterilor noştri este primordială. Luptăm pentru ei. Sper, de asemenea, ca jucând meci de meci să ajung din nou şi la echipa naţională. Dar pentru asta trebuie să trag tare la echipa de club, să marchez, să ofer pase decisive şi aşa îmi voi câştiga locul în cadrul lotului naţional", a mai spus Zakaric.

Atacantul bosniac Goran Zakaric a semnat, marţi, un contract valabil pe patru ani cu echipa de fotbal Universitatea Craiova, alături de care se pregătea de mai multe săptămâni.

Internaţionalul bosniac (11 selecţii), în vârstă de 26 ani, care a jucat în sezonul trecut la Partizan Belgrad, a mai evoluat în cariera sa la Kozara Gradiska, NK Siroki Brijeg, Zrinjski Mostar, Zeljeznicar Sarajevo (toate în Bosnia), Dinamo Zagreb, NK Lokomotiva Zagreb, Slaven Belupo (toate în Croaţia).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel