Gabriela Firea critică Guvernul: E caz unic în lume! Vor da socoteală

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a criticat dur Guvernul Orban şi a anunţat că membrii cabinetului vor da socoteală. 

"Vreau să vă spun un lucru. Nu se doreşte să se cunoască adevărul, ca românii să fie informaţi. Probabil se consideră că trebuie să stăm cu teamă, cu frică, cu anxietate socială. Se pierd locuri de muncă, se omoară economia, şi cei care ne sperie şi ne arată pisica nici măcar nu vin cu argumente ştiinţifice. Când vrei să prelungeşti stare de alertă... acum suntem ameninţaţi că dacă Parlamentul nu aprobă starea de alertă, se va da stare de urgenţă. Înţeleg, o să stăm toţi ascunşi în case până murim de foame, nu de pandemie, şi atunci probabil vom fi lăsaţi să ieşim ca să ne îngropăm unii pe alţii. 

Câtă vreme şi Italia şi Spania, cu un număr mai mare de cazuri, au început relaxarea economiei, repornirea motoarelor industriei, la noi de ce se insistă? Deja pleacă în concedii italienii în Grecia. Nouă ni se spune unde să mergem, pe banii noştri. Aşa ceva e caz unic în Europa. Nu poate Guvernul să intre în viaţa privată a oamenilor. Guvernul azi e, mâine nu mai e, şi oricum va da socoteală. 

Ministrul Sănătăţii va da socoteală, pentru că a zădărnicit combaterea bolilor, pentru că a negat utilitatea testărilor, utilitate dovedită în întreaga lume", a declarat Gabriela Firea la sediul PSD. 

VEZI ŞI Ministerul Sanatatii a blocat testarea de tip anticorpi începută de Primăria Capitalei la Arena Națională

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel