Fotbal: Erik Lincar, noul antrenor al echipei Concordia Chiajna

Erik Lincar a fost numit în funcţia de antrenor al echipei Concordia Chiajna, a anunţat pe Facebook clubul din Liga a II-a de fotbal cu care tehnicianul a semnat, miercuri, un contract. 

Lincar (41 ani), care a demisionat la începutul lunii de la Turris Turnu Măgurele, liderul eşalonului secund, a condus deja primul antrenament din postura de antrenor principal al 'vulturilor'. Acesta va avea un staff format din Viorel Domocoş (antrenor secund) şi Florin Matache (antrenor cu portarii).

Lincar a jucat pentru CS Concordia Chiajna în perioada iulie 2007 - iulie 2008, iar în sezonul competiţional 2015-2016 a stat pe banca tehnică din postura de secund al lui Marius Baciu. Fostul mijlocaş şi-a început cariera de antrenor în 2008 ca secund la FC Prefab 05 Modelu şi a mai antrenat echipe precum Academica Clinceni, Callatis Mangalia, Universitatea Craiova, CSM Râmnicu Vâlcea, Luceafărul Oradea, Juventus Bucureşti şi Turris Turnu Măgurele.

Erik Lincar îl înlocuieşte pe Laurenţiu Diniţă (44 ani), care şi-a reziliat marţi contractul cu clubul ilfovean. După zece etape, Concordia Chiajna, retrogradată la finalul sezonului trecut din prima ligă, ocupă locul 11, cu 13 puncte. Lincar va debuta la Concordia în etapa a 12-a, pe 16 octombrie, acasă cu Dunărea Călăraşi, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel