FC Rapid a realizat primul transfer al iernii. Pe cine a adus

sursa: Facebook FC Rapid 1923
sursa: Facebook FC Rapid 1923

FC Rapid a anunţat, luni, pe site-ul său oficial, transferul jucătorului Bogdan Barbu (28 de ani), aflat până la sfârşitul anului trecut în lotul formaţiei Universitatea Cluj.

"FC Rapid a realizat astăzi primul transfer al iernii, reuşind să îl achiziţioneze pe Bogdan Barbu. În vârstă de 28 de ani, noul mijlocaş al Rapidului a semnat pe o durată de un an şi jumătate, urmând a se alătura echipei odată cu reunirea de pe 11 ianuarie", se menţionează pe site-ul citat. Mijlocaşul a declarat că îşi doreşte să joace cât mai curând în faţa suporterilor rapidişti.

"Prima dată când am venit pe Giuleşti cred că aveam doi ani şi m-a dus tata în cărucior, la Tribuna a II-a, iar de atunci o perioadă lungă am tot mers în galerie. Acum sper să revină suporterii la meciuri cât mai repede, să fie alături de noi şi să facem treabă bună, iar la finalul sezonului să ne bucurăm împreună", a spus Bogdan pentru site-ul oficial al grupării giuleştene.

Născut în Bucureşti, Bogdan Barbu şi-a făcut junioratul la Sportul Studenţesc, debutând pentru echipa mare a clubului din Regie în 2012. Ulterior, el a mai evoluat pentru formaţiile Fortuna Câmpina, FC Voluntari, Viitorul Domneşti, Academica Clinceni, iar ultima oară la Universitatea Cluj. De la întreruperea campionatului Ligii a II-a, FC Rapid s-a despărţit de 4 jucători: Alexandru Pop, Bogdan Manole, Cătălin Ţîră şi Alexandru Dulca, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel