FC Hermannstadt - Universitatea Craiova, rezultat final

Petrecere CSU Craiova, presărată cu înjurii. FRF: Mesaj împotriva celor mai importante valori ale fotbalului. foto: @UCVOficial
Petrecere CSU Craiova, presărată cu înjurii. FRF: Mesaj împotriva celor mai importante valori ale fotbalului. foto: @UCVOficial

Universitatea Craiova a pierdut meciul din etapa a patra a Ligii 1 în fața celor de la FC Hermannstadt, scor 1-2, după ce a condus partida începând cu minutul 3, prin reușita cu capul a lui Constantin.

În repriza a doua, sibienii au preluat controlul meciului, iar în minutul 50 eforturile băieților lui Costel Enache au fost răsplătite. Antrenorul italian Pigliacelli a respins până în marginea careului, acolo de unde Petrişor Petrescu a şutat imparabil la colţul lung și a restabilit egalitatea. Trei minute mai târziu, Caiado a executat perfect un corner de pe dreapta, iar Viera a câştigat duelul cu Fereira şi a înscris pentru 2-1 cu capul, stabilind scorul final.

"Am schimbat strategia și am încercat să jucăm un pressing mai ofensiv. (n.red. - la pauză, în vestiar) Au fost niște discuții mai energice, aveau nevoie de puțin tonus. Am început meciul destul de slab, dar în repriza a doua am recunoscut ce facem la antrenament.

Avem calitate, avem forță și avem jucători care pot juca foarte bine cu spatele la poartă. Cred că avem un lot de calitate și echilibrat.

(n.red. - despre Craiova) Nu mi s-a părut că au suferit în jocul de azi, mi s-a părut că este o echipă proaspătă", a spus Costel Enache, la finalul meciului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel