Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Experiment eșuat al SISTEMULUI. Realitate imediată care îngrozește pe toată lumea

Alexandru Cumpănaşu, preşedinte al Asociaţiei pentru Implementarea Democraţiei, a făcut o analiză pentru DC News în care vorbește despre scenariul în care Donald Trump devine președinte al SUA.

Iată analiza lui Alexandru Cumpănașu:

Draga Planeta, cui ii e frica de BAU BAU?!!!

Acest titlu ar putea parea copilaros si neserios. Ei, bine....asa si este, deoarece nu voi mai trata nimic din ce tine de Donald Trump altfel decat in registrul pe care domnul Trump, cu afectiuni de dezvoltare intarziata, il intelege. Desi este un adult ca varsta, chiar dincolo de a doua, ba nu, de a treia tinerete, Trump are comportamentul si dezvoltarea unui copil de 9 – 10 ani, crescut intr-o familie cu probleme, in care tatal se imbata si da vina pentru orice, pe evrei, hispanici, imigranti in general sau pe "nenorocitii" de la Washington, in timp ce mama sa il educa, in spiritul bunei tolerante, sa mai traga cate o injuratura daca il supara careva sau, pur si simplu, pentru "a fi barbat adevarat". Iar Donald Duck Trump(itel) se duce la scoala si, fiind un bun mimetist, incepe sa urle, sa bata, sa amenințe, nestiind nici el pe cine si de ce exact, dar cu siguranta pe minoritati, directorul scolii, echipa de fotbal, majorete, etc.

MIE imi este teama de Trump

Buun. Acum revin la titlu: Cui ii e frica de bau bau? (Adică Trump). Uite, MIE. MIE imi este teama de Trump. Nu pentru securitatea mea personala, ci pentru amarata asta de Planeta, ca odata se infoaie Trump si-o tranteste de-o cometa.

Că si martienii a auzit el (el aude des...) voci soptindu-i ca-s tot imigranti din astia care-i strica karma, zenu' și feng shuiu', ca sa parafrazez un titlu excelent al cantecului formației Taxi, foarte draga mie.

Bun. Acum v-ati intreba, dincolo de orice gluma, cum poate un copil de 9-10 ani sa faca asa ceva?!!! Pai aveti dreptate: Nu poate. Pentru ca, de principiu, copiii de 9-10 ani stau si ei acasa, au cel mult bombe de jucarie, avioane si bombardiere asemenea, daca-i musai si musai chiar si un panou cu arsenalul nuclear. Dar tot de JUCARIE...

Acum eu as putea sa par ca glumesc, dar cam rade plansul din mine, caci suntem aproape de un copil din acesta (din nefericire nu prea educat sau ascultator) în fata unui panou real, cu armamentul nuclear al planetei, jumatate din toata soldatimea si armele acesteia...

Copil cu apucături xenofobe și antisemite

Cum as putea eu sau oricine sa stam linistiti cand un copil, cu apucaturi xenofobe si antisemite, ajunge sa aiba puterea de viata si de moarte asupra mea, a copiilor mei si a restului planetei??

Parca-l si vad cu parul alb si mintea de copil incercand un "counterstrike" sau "world domination", dar de data aceasta nu singur in dormitor, suparat pe lume, ci pe bune, fara consola, in sala de comanda a Casei Albe.

[citeste si]

Ar putea parea ca exagerez simplitatea si grobianismul lui Donald Duck Trump, insa, din pacate, istoria recenta imi arata ca nu mai exista democratie ireversibila, iar domnul Trump scoate pe gura numai lucruri de care altfel m-as amuza la "copiii spun lucruri traznite"... Dar ce sa vezi? Donald este doar traznit si gata sa inchida America, sa faca pace cu Putin, sa-i dea Europa (locul ala de departe de unde importa el ciment pentru jocurile cu monopoly), si cate si mai cate.

Acum mie nu mi-a fost teama niciodată de nimic, de nimic NORMAL. Dar de subnutriti intelectuali, cu ditamai functiile, recunosc ca mi-a fost si continua sa-mi fie. Nu de alta, dar sunt si imprevizibili si natarai. Si cel mai grav, nu te poti apara de ei, pentru ca nu gandesc. Dincolo de cuvantarea monosilabica, urlata adanc, precum TAZ din Tazmania, din care nu intelegi oricum nimic...si suflatul in trompeta prin Casa Alba, cu o flamura alba in mana, Trump este periculos si pentru ca NU este, cum pretinde printre bolboreseli, un om antisistem (sau Dumnezeu știe ce crede el ca e), ci un om AL SISTEMULUI. Sau pentru a nu imprumuta incoerenta personajului analizat, SISTEMUL nu este anti-DONALD. Ba eu cred ca SISTEMUL s-a jucat cam mult cu focul pentru a o scoate pe Hillary presedinte.

Pam, pam!

Sigur, oricand poate aparea o lebada neagra....si pentru Trump, dar jocul a inceput sa se complice. Mai mult decat atat, niste septuagenari republicani, satui sa-si creasca nepotii si cu chef sa o "mai puna" si ei pentru ultima data de o cursa prin Casa Alba, s-au unit strans in spatele golanasului cu ideea ca nepoteii isi vor manca linistiti inghetata la Casa Alba, in timp ce ei "surubaresc" puterea.

Trump crește în sondaje

Intre timp, Donald a inceput sa creasca în sondaje (cu ajutorul sistemului) si ce sa vezi? Gasi atatia americani satui de jocurile de putere, incat aproape-i presedinte.

Si asa, ca un "Flavour" de final, oare "Casa de Consultanta" Kisinger de ce s-o fi bagat recent sa-l consilieze pe Trump? Ma rog, sa-l invete alfabetul, sa nu muste vreun jurnalist de picior, etc, dar totusi vorbim de GREI in materie de consultanta politica.

Poate pentru ca septuagenarii cu pricina vad posibilitatea reala si vor s-o inhate?! In naivitatea lor nebanuita cred ca "nepotelul" cum ajunge la butoane (sper ca nu la propriu) se va juca linistit in gradinita Casei Albe, neinchipuindu-si nicio clipa ca acesta abia asteapta sa ii inchida intr-o pivnita si sa arunce cheia!!!
Si toate acestea, deoarece Trump a fost o gluma...crescuta de SISTEM pentru Hillary, care i-a bagat pe toti oamenii normali la cap din America, ce-l puteau consilia, in sperieti si bietii oameni au semnat o petitie publica, la inceputul campaniei, cum ca se dezic de subnutrit...Si acum bezmeticul alearga pe campiile patriei cu zmeul in mana pana o nimeri poarta Casei Albe.

Si in afara de "Kisinger" nu mai are cine sa-l invete sa foloseasca tacamurile, pentru ca oamenii s-au dezis demult. Uitati-va si la Vicepresedintele pe care l-a ales...

Concluzia: suntem la un pas de un experiment esuat al SISTEMULUI, o joaca din care ar trebui sa invete toti. BAU-BAU exista si poate deveni o realitate imediata.

*Titlul aparține redacției

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel