Europa League: Pentru 9.000 de fani Bilbao, urna speranțelor i-a extaziat

479542-galeria46745
479542-galeria46745

Finala Europa League de la București, de pe 9 mai, este așteptată cu înfrigurare de cei 9.000 de fani ai lui Bilbao, ale căror numere au avut șansa de a fi extrase la tragerea la sorţi, care a avut loc astăzi.

Peste 35.000 de bile din lemn numerotate au fost pregătite pentru 7.650 de norocoşi care vor avea şansa de a veni la Bucureşti. Cererea a fost foarte mare, dar din păcate pentru fanii lui Bilbao numărul de bilete a fost foarte mic. Oricum, organizatorii finalei le-au pregătit celor care nu vor prinde un bilet la marele meci, cel mai mare fan-zone din Capitală, în Piaţa Constituţiei, potrivit GSP.

Oficialii celor de la Athletic au decis ca 1.350 de bilete din cele 9.000 de tichete să meargă către Fundaţia Athletic Bilbao, către secţiile clubului la copii şi juniori, dar şi la sponsorii echipei. Pentru restul de 7.650 de bilete, fanii echipei s-au înscris pe site-ul oficial sau telefonic timp de opt zile pentru a intrat în tragerea la sorţi.

Pentru a nu exista suspiciuni, a existat şi-un regulament pentru această tragere la sorţi, şi chiar au existat cazuri în care unii înscrişi au fost eliminaţi din concurs. După tragerea la sorţi de astăzi, la care au asistat de la fanii ai echipei încă în cărucioare, la ultraşi şi doamne care nu vor să rateze finala, norocoşii îşi vor putea ridica bilete în perioada 3-6 mai,atunci cînd le vor şi achita, urmând să vină în Bucureşti de pe 8 mai şi chiar în ziua finalei, în funcţie de zborurile la care şi-au achiziţionat bilete.

Dacă Bilbao a repartizat toate cele 9.000 de bilete pe care le-au primit, oficialii celor de la Atletico Madrid mai au 542 de bilete pe care fanii echipei le vor primi pentru finala de pe 9 mai de pe Naţional Arena.

Suporterii celor două echipe care se vor întâlni în finală au beneficiat fiecare de un 9.000 de bilete, urmând ca fanii lui Atletico Madrid să stea la peluza Nord, în timp ce suporterii lui Bilbao să fie prezenți la peluza Sud.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel