EURO 2016. Ungaria - Belgia, LIVE SCORE în oprimile de finală

Belgia s-a calificat spectaculos în sferturile de finală de la Euro 2016, după ce a trceut, duminică, la Toulouse, cu 4-0, de Ungaria. Belgia va juca pentru un loc în semifinale cu Ţara Galilor.

Belgia a produs scorul la Euro 2016 învigând Ungaria cu 4 - 0. Belgia a început excelent partida și Alderweiler a deschis scorul cu capul în minutul 10, după o lovitură liberă executată excelent de Kevin de Bruyne. Belgia a rămas periculoasă, iar De Bruyne a fost aproape de majora avantajul pentru "diavoli", însă lovitura liberă executată în minutul 36 a lovit transversala porții apărate de Kiralyi.

Belgia a dat lovitura în doar două minute, prin golurile marcate de Batshuayi și Hazard, iar Carrasco a stabilit scorul final cu un șut din afara careului, în minutele de prelungire.

UNGARIA BELGIA 0-4

Alderweireld 10, Batshuayi 78, E. Hazard 80, Carrasco 90

Ungaria: Király - Lang, Juhász, Guzmics, Kádár - Gera (Elek 46) - Lovrencsics, Pinter (Nikolics 75), Nagy, Dzsudzsák - Szalai.

Belgia: Courtois - Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen - Witsel, Nainggolan - De Bruyne, Mertens (Carrasco 70), Hazard (Fellaini 81) - Lukaku (Batshuayi 76).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel