EURO 2016, Grupa C. Ucraina - Polonia, LIVE SCORE

UPDATE: Germania s-a impus cu 1-0 prin golul lui Mario Gomez și termină grupa C pe primul loc. În celălat meci al grupei, Polonia s-a impus tot la limită, 1-0, în fața Ucrainei. În optimi, Germania va întâlni probabil Slovacia în timp ce Polonia se va duela cu Elveția.

---

Ucraina şi Polonia se întâlnesc  în ultima etapă a Grupei C de la EURO 2016. Meciul UCRAINA - POLONIA se joacă la Marsilia, de la ora 19:00.

Min 30: GOL GERMANIA! Atacantul lui Beșiktaș deschide scorul după o fază creată de Thomas Muller. Gomez a finalizat simplu, din interiorul careului de 16 metri.

----

Polonia pare a avea o misiune facilă în această seară, pe Stade Velodrome din Marsilia, contra codaşei grupei C, Ucraina.

Ucraina  nu mai au nicio şansă de calificare după eşecurile din primele două meciuri, împotriva Germaniei şi Irlandei de Nord, iar selecţionerul Mihail Fomenko şi-a anunţat deja plecarea după campania ratată de la Euro 2016.

Polonia a învins Irlanda de Nord, a remizat cu Germania şi mai are nevoie de un singur punct pentru a fi sigură de un loc în optimile de finală.

Polonia n-a mai învins însă Ucraina în niciuna din ultimele cinci confruntări directe, iar precedentele două dueluri, din preliminariile Mondialului din 2014, au fost câştigate de ucraineni.

Echipele probabile la meciul UCRAINA - POLONIA

UCRAINA: Boyko - Butko, Khacheridi, Kucher, Shevchuk - Rybalka, Rotan, Garmash - Yarmolenko, Konoplyanka - Zozulya.

POLONIA: Fabianski - Cionek, Glik, Pazdan, Jedrzejczyk - Błaszczykowski, Krychowiak, Zielinski, Kapustka - Milik, Lewandowski.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel