Despacito, INTERZIS din cauza versurilor. Anunțul făcut de un ministru

Malaysia a interzis difuzarea cântecului "Despacito" la posturile sale publice de radio și televiziune. Decizia vine după ce mai multe asociații cu populație majoritar musulmană s-au plâns din cauza versurilor acestei piese, despre care au spus că sunt "obscene".

Anunțul referitor la această interdicție a fost făcut pe Radio Televisyen Malaysia (RTM), miercuri, de Salleh Said Keruak, ministrul pentru Comunicații și multimedia, însă cântecul poate fi difuzat în continuare de posturile private și pe platformele online din această țară, scrie Agerpres.

Organizația de femei a unui partid politic islamist din Malaysia, Amanah, a cerut interzicerea piesei din cauza "versurilor obscene".

"Văd în acest lucru o chestiune serioasă, deoarece piesa este cântată de tineri care nu înțeleg sensul cuvintelor", a declarat Atriza Umar, președinta pentru artă și cultură a organizației pentru femei Awan a partidului Amanah.

"Despacito" este o melodie care se aude în discotecile din toată lumea, devenit anul acesta primul cântec în limba spaniolă care a ajuns pe primul loc în topul Hot 100 Billboard din SUA, după single-ul "Macarena".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel