Decizie radicală a lui Mihai Stoica. Anunț bombă făcut cu puțin timp în urmă

Mihai Stoica a făcut un anunț bombă.

Managerul echipei Steaua a scris pe contul personal de socializare că renunță la colaborarea cu DigiSport, publicație unde se ocupa de analizarea meciurilor din campionatele externe.

"Din cauza faptului că nu pot tolera la nesfârșit atacurile unui vegetarian (cu orientare spre un anumit gen de terapie) la adresa corectitudinii noastre, am decis că după comentariile pe care acesta le-a făcut înainte și după partida cu Concordia Chiajna, coordonat sau nu de un faimos conducător de club, să renunț la colaborarea cu postul de televiziune Digisport, chiar dacă pierd plăcerea de a comenta cele mai importante meciuri de fotbal din Europa, prilejul de a-mi etala cunoșțintele despre sportul pe care-l venerez, expunere și bani", a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Ieșire nervoasă la o emisiune TV

Potrivit Gazetei Sporturilor, este vorba de realizatorul Radu Naum. Mihai Stoica a avut o ieșire nervoasă vineri seara, după meciul Steaua – Concordia Chiajna, în timpul emisiunii lui Naum, mai notează sursa citată.

Mihai Stoica a fost deranjat de afirmațiile lui Dinu Gheorghe, preşedintele Astrei, care a declarat: “Nu am văzut partida. Dacă tot mi-a zis antrenorul Chiajnei că mă pricep la fotbal precum un instalator, am zis să repar două chiuvete la un prieten. Cred că instalatorul de care vorbea Chirilă ar fi pregătit mai bine echipa. Nu-mi place să mă uit la meciuri unde ştiu ce se întâmplă.”

O colaborare de mai bine de trei ani

Managerul echipei Steaua a mai spus că cei trei ani de colaborare cu DigiSport au însemnat foarte mult pentru el. “De mai bine de trei ani, fiecare minut petrecut în studiourile DigiSport - mai ales la Fotbal European - a însemnat ceva pentru mine, am avut plăcerea de a colabora cu oameni pe care-i apreciez și pe care i-am trecut definitiv în lista mea foarte scurtă de adevărați prieteni”, a adăugat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel