Daniela Nane protejează miracolul nașterii

Daniela_Nane
Daniela_Nane

Fundația CRUCEA ALBĂ, proiect ambițios al Anei Măiță, Președintele Asociației Mame pentru Mame, și-a propus să pună bazele primului Centru de Sănătate Maternă din România. O serie de personalități publice, inclusiv Daniela Nane, au decis să se implice în demararea acestui proiect și vor participa la Garden Party „Protejăm Miracolul Nașterii”, care va dona o bursă de două luni la cursul său de actorie în cadrul licitației planificate la eveniment.

Evenimentul va avea loc pe data de 14 iunie, începând cu orele 18.00 la Palatului Mogoșoaia (peluza din fața Palatului) și va fi prezentat de Liana Stanciu.

Ca urmare a lipsei unui sistem intermediar între cel public și cel privat care să vină în întâmpinarea nevoilor comunității de a beneficia de servicii medicale maternale de calitate dar și accesibile, Fundația CRUCEA ALBĂ dorește să inițieze primul Centru de Sănătate Maternă prin care să ofere famililor la început de drum un cadru de siguranță medicală și confort pentru sarcină, naștere și educație parentală, potrivit unui comunicat de presă.

„Fundatia Crucea Albă este un proiect de antreprenoriat social al cărui profit va fi direcționat campaniilor de informare și consiliere prenatală și postnatală adresate femeilor din zone defavorizate, care nu au acces la aceste servicii. Astfel, cu acest proiect pilot dorim să dăm un exemplu de bune practici în ceea ce privește creșterea accesului la servicii de sănătate și educație maternă prin construcția unei rețele de asistență ambulatorie a gravidelor, mamelor și copiilor în afară cadrului spitalicesc.” susține Ana Măiță, fondator al Fundației Crucea Albă și președinte Asociația Mame pentru Mame.

O serie de personalități publice au ales să se implice în demararea proiectului, participând la Garden Party „Protejam Miracolul Nasterii”. În cadrul evenimentului va avea loc o licitație de servicii premium oferite de diverse personalități din mediul de afaceri, artă, sport, etc., urmând ca fondurile colectate să fie direcționate către primul Centru de Sănătate Maternă din România.

Printre personalitățile interesate de proiectul Fundației se numără și Daniela Nane, care dorind a veni în sprijinul acestui proiect donează licitației o bursă de două luni la cursul său de actorie.

"Îmi doresc să putem ajuta cu toții mamele și copilașii din zonele defavorizate. Greu ne putem imagina câtă sărăcie există și în ce condiții trăiesc unii oameni în România anului 2012. O mână de ajutor pentru copii mai sănătoși și un pic mai liniștiți, putem da, împreună." a declarat Daniela Nane.

Evenimentul va avea loc pe data de 14 iunie, începând cu orele 18.00 la Palatului Mogoșoaia (peluza din fața Palatului) și va fi prezentat de Liană Stanciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel