Cutremur. Adevărul despre dezvăluirile lui Băsescu și Bica

”Alina Bica, dezvăluiri”, ”Șefa anti-mafia rupe tăcerea”, ”Cutremur: avocata Alinei Bica spune tot”. Odată la trei zile, televizoarele explodează galben: intră Alina Bica prin telefon. Ciutacu vâslește de luni bune pe acest subiect, mai frenetic ca un Patzaichin cu pagaia ruptă (JO Munchen 1972). Gâdea i-a oferit spațiu în cel mai urmărit talk-show.

Sincer? Nu mi se par dezvăluiri, ci generalități care pot fi auzite și de la o ghicitoare în cafea. Se potrivesc oricui, așa că fiecare își închipuie ce vrea. O să ai o cumpănă în viață (cine nu are, din când în când?), te așteaptă o surpriză la drum de seară (inevitabil, dacă mergi pe drum, vei avea o surpriză, la un moment dat) etc. Când tragem linie, după atâtea interviuri, intervenții în direct și mărturisiri ale avocatei, ce am aflat?

Că fostei șefe DIICOT i s-a făcut o nedreptate, că în arest e rău, că autoarea Codului penal recunoaște și regretă fapta de a-l fi alcătuit așa cum arată azi și că între procurori mai apar certuri, fiind și multă invidie profesională, motiv pentru care, după o ședință, a plâns.

Tare, nu zic nu, dar unde sunt dezvăluirile bombă? Singura aluzie la politic rămâne  la nivel de aluzie: nu m-a numit Băsescu, ci cealaltă tabără. Care cealaltă? Știți voi.

Păi, atunci, rămâne cum am vorbit. Nu sunt dezvăluiri, așa cum nici ditirambele fostului președinte nu dezvăluie nimic. Chiar dacă versatul politician aruncă nume și pare că dă detalii, tot generalități rămân, sau mai pe șleau banalități,  umplutură pentru zilele de weekend, nu subiect de prime-time.

Dacă e vorba despre dezvăluiri, să ia lecții de la Izaura Anghel.  Reală sau inventată, dovedibilă sau nu, fraza ”I-am dat lui Mircea Băsescu mormanul ca să-l scape pe Bercea” a fost o dezvăluire, la vremea ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel