Cum sunt suporterii englezi învățați să se ferească de hoții români

Steaua Chelsea
Steaua Chelsea

Steaua va da piept, joi seara, cu deținătoarea Ligii Campionilor, Chelsea Londra. Partida care va conta pentru optimile Europa League va începe de la ora 20:00, pe Național Arena și va fi transmisă în format LiveText de DCNEWS.RO. 

Foreign & Commonwealth Office, corespondentul Ministerului de Externe al Guvernului Britanic, a transmis astăzi câteva sfaturi importante suporterilor echipei londoneze care vor face deplasarea la Bucureşti, scrie prosport.ro.

Fanii sunt înştiinţaţi că nu este nevoie de viză, dar trebuie să aibă asupra lor paşapoartele valide pe toată durata şederii în România. Suporterii sunt totodată avertizaţi ca în seara meciului să ocolească staţia de metrou „Piaţa Muncii”, acolo unde se vor afla steliştii. Totodată, dacă englezii vor opta să meargă la stadion cu taxi-ul, trebuie să se aştepte la tarife preferenţiale în cazul în care vor aborda taximetrişti din jurul aeroportului, al hotelurilor sau al mall-urilor.

Atenţie, se fură din camerele de hotel

Guvernul Britanic îi mai atenţionează pe fani că urinatul în public este interzis în Bucureşti şi că apa care curge la chiuvetă nu este potabilă. Securitatea personală nu este nici ea la un nivel corespunzător, oficialii aducând în discuţie trucuri ale localnicilor prin care persoanele străine sunt jefuite. De la hoţi costumaţi în poliţişti, până la grupuri de atacatori din care fac parte şi copii, englezii trebuie să fie cu ochii în patru la fiecare colţ de stradă. Nici în camerele de hotel lucrurile de valoare nu sunt la loc sigur, fanii fiind puşi în gardă că până şi de acolo le pot dispărea banii, bijuteriile şi cărţile de credit.

Vezi aici întregul comunicat al Guvernului Britanic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel