Cum se pregăteşte omenirea de sfârşitul lumii. Italienii şi americanii, printre cei mai speriaţi

2012 sau nu, suntem bombardați din ce în ce mai mult cu terorii despre sfârșitul lumii. Și nu sunt mulți cei care rămân indiferenți. Catastrofele naturale tot mai frecvente și mai grave i-au făcut pe mulți să se gândească la alternative pentru lumea fragilă în care trăim. Așa a apărut ideea unor locuințe în Yucatan (Mexic) special concepute pentru a rezista la orice catastrofă naturală, buncăre din ce în ce mai complexe, ba chiar un hotel plutitor pe sistemul Arcii lui Noe. Mai mult, la Polul Nord s-a creat deja de câțiva ani o rezervă de semințe de vegetale cu toate speciile prezente în lume, sera lui Noe.

Italienii sunt deciși. Vor să supraviețuiască în cazul unei eventuale catastrofe care să producă sfârșitul lumii așa cum o știm noi. Așa că au început să cumpere case special concepute pentru sfârșitul lumii în Merida, regiunea Yucatan, Mexic. Locuințele au pereți groșo de 60 de centimetri și realizați din materiale speciale pentru a suporta orice fel de catastrofe naturale, de la temperaturi extreme la cutremure, foc sau inundații. Complexul rezidențial din Yucatan a primit numele sugestiv de Arca lui Noe din Xul.

De ce Yucatan?

După cum susțin localnicii, totul a luat naștere printr-o legendă în care o femeie a visat o ființă foarte strălucitoare care i-a indicat să construiască un mini-oraș exact în acel loc. Complexul rezidențial „Las Águilas” are peste 800 de hectare şi este locuit în prezent de în special de italieni, care au construit și depozite de alimente, instalații care generează energie, tot ceea ce este necesar pentru a trăi fără să depindă de exterior. Xul înseamnă, de fapt, sfârșit, limită sau extremă.

SUA: Buncăre de lux

Sunt mulți adepți ai teoriei sfârșitului lumii. Compania Vivos a venit cu o ofertă pentru ei. Compania a construit un buncăr ultramodern, dotat cu filtre și sisteme de ventilație sofisticate, canalizare, provizii alimentare care pot asigura hrana pentru cel puțin un an de zile. "Nu putem prezice viitorul, dar ne putem pregăti pentru el", este mesajul transmis de un american care propune celor dornici să supravieţuiască Apocalipsei 20 de adăposturi antinucleare a câte 200 de locuri fiecare". Acestea vor fi repartizate pe întreg teritoriul Statelor Unite. Cu alte cuvinte, 4.000 de oameni vor supravieţui sfârşitului lumii dacă apelează la serviciile acestei firme. Un loc, la 80 de metri sub pământ, costă 50.000 de dolari, tariful fiind la jumătate pentru copii, în preţ fiind inclusă gratuit şi cazarea unui animal de companie pentru fiecare familie. Robert Vicino primeşte circa o sută de solicitări zilnic. Americanul, născut în Italia, vrea să construiască "Arca a lui Noe", astfel că cei selectaţi trebuie să aibă cele mai diferite profesii, pentru că, potrivit acestuia, "nu vrem să avem doar medici şi nici un instalator".

O Arcă a lui Noe autentică

Un hotel. Solutia salvatoare seamănă cu Arca lui Noe, combinată cu o creație din filmele SF din anii '70. Ark Hotel este conceput pentru a fi locuit atunci când pământul va fi inundat de creșterea nivelului apelor din mări și oceane. Lumea plutitoare este o "biosferă", concepută ca un port în care se pot îmbarca oamenii în caz de dezastru, explică Daily Mail. Fiind "căptușit" cu un mediu ambiental verde, hotelul în forma de scoică poate fi salvarea. Arhitecții sunt de părere ca Ark Hotel poate salva viețile oamenilor și în caz de cutremure sau alte calamități naturale. Această construcție folosește panourile solare și adună apa de ploaie pentru a le oferi locuitorilor energie și apă, informează Pro Tv. Vegetația, asemanatoare unei sere, este ideală pentru îmbunătățirea calității aerului, dar și o sursă de hrana.

Citeşte şi:

Apocalipsa 2012, o afacere de miliarde de dolari!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel