Urmărește emisiunea live


Cum să îţi seduci partenerul în noaptea de Revelion în funcţie de zodia lui

Sex
Sex

Fie că petreci Revelionul cu noul iubit sau cu prietenii, printre care se află şi bărbatul de care îţi place, sfaturile de mai jos te ajută să-ţi seduci alesul, în funcţie de zodia lui. Iată ce anume îl va cuceri la tine în noaptea dintre ani.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Bărbatul din Capricorn adoră să fie... servit, aşa că sigur îl vei impresiona, dacă eşti darnică şi îi faci cinste cu băutura lui preferată. Nu uita ca atunci când discutaţi, să-i împărtăşeşti planurile tale profesionale pentru 2012. Adoră femeile ambiţioase şi de succes.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Calea către inima Vărsătorului, chiar şi în noaptea de Revelion, este pavată cu dovezi de inteligenţă. La petrecere, provoacă-l la un joc şi fă tot posibilul să-l câştigi, iar dacă locaţia nu o permite, atunci poartă o conversaţie cu el în care să inserezi şi câteva citate cu greutate...

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Ca să seduci un bărbat născut în zodia Peşti de Revelion, trebuie să-i laşi impresia că s-a creat o conexiune specială între voi. Chiar la trecerea dintre ani, oferă-i un moment romantic, cum ar fi să-l îmbrăţişezi şi să-i şopteşti că te bucuri că v-aţi întâlnit. Iar dacă formaţi deja un cuplu, scoate vârscul din geantă şi oferă-i un sărut memorabil.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nativul din Berbec poate fi sedus cu uşurinţă pe ringul de dans. Arată-i că eşti veselă, spontană şi gata de distracţie. Invită-l la dans, când vezi că-i place o melodie, dar nu dansa prea aproape de el sau lasciv. Lasă-l să se întrebe dacă îl placi cu adevărat...

Taur (21 aprilie - 21 mai)

De Revelion îl vei cuceri cu siguranţă dacă are ocazia să guste câteva preparate tradiţionale gătite chiar de tine. Dacă nu ai cum să- găteşti ceva delicios, atunci arată-i că ai gusturi impecabile când vine vorba de băuturi. Atrage-l într-o conversaţie savuroasă despre vinul preferat şi comandaţi o sticlă doar pentru voi doi.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni adoră petrecerile, aşa că orice ai face, asigură-te că-i întreţii buna dispoziţie, cu gesturi distractive. Câteva flirturi, glume şi păţanii povestite la un pahar de şampanie îi vor acapara toată atenţia asupra ta.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Vrei să cucereşti un Rac? Nimic mai simplu! Aceşti nativi sunt fermecaţi de bustul unei femei. Îi atragi atenţia asupra ta, dacă ai un decolteu apetisant şi îl seduci garantat, dacă îl inviţi la un dans lent în centrul ringului de dans.

Leu (22 iulie - 22 august)

Uimeşte-l pe acest nativ cu o ţinută sexy chic sau retro! Bărbatul născut în zodia Leu se simte atras de femeile foarte aranjate, după care orice bărbat ar întoarce capul. Mai apoi, arată-i că eşti sufletul petrecerii şi că nu te deranjează să fii în centrul atenţie. Provoacă-l la un karaoke în duet pe scenă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Regula numărul 1 ca să cucereşti un bărbat născut în zodia Fecioară? Rămâi raţională, nu da pe gât prea multe pahare de şampanie! Mai apoi, antrenează-l în discuţii interesante, fără să-i faci avansuri directe. Fii rafinată şi arată-i că ţii cont de bunele maniere. De exemplu, roagă-l să îţi pună el băutura în pahar.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

În timpul petrecerii de Revelion, arată-i că te simţi atrasă de el, dar fără să fii prea directă sau, mai rău, vulgară! Îl poţi atinge ocazional, îi poţi povesti câteva intimităţi despre tine, căci adoră să discute despre lucruri personale, dar nu aduce vorba de sex. În plus, arată-i că-i împărtăşeşti gusturile muzicale şi dansează aproape de el...

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ca să seduci un bărbat din zodia Scorpion, nu ai nevoie de cuvinte, nici de atingeri. Tot ce trebui să faci e să fii o apariţie cât mai provocatoare şi elegantă, în acelaşi timp. Nu-i spune nimic, nu-l atinge, dar priveşte-l de la distanţă cu subînţeles, iar când sunteţi unul lângă altul, priveşte-l şi sărută-l cu poftă...

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Bărbatul din zodia Săgetător caută o femeie care să fie altfel decât restul. Aşa că nu sta scorţoasă în rochia elegantă pe lângă el. Arată-i că eşti plină de viaţă. Dansează cu prietenele tale şi, de pe ringul de dans, zâmbeşte-i sincer şi seducător. Mai apoi, profită de miezul nopţii, ia iniţiativa şi sărută-l în joacă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel