Ivan, Mățel și Cosic au fost prezentați oficial la U Craiova

Oltenii și-au prezentat oficial noile achiziții, într-o conferință de presă.

Uros Cosic, Alexandru Mățel și Andrei Ivan au declarat că își doresc să ajute la cucerirea titlului de campioni ai Ligii I în acest sezon.

Managerul general al U Craiova, Marcel Popescu, nu a exclus că pot veni și alți fotbaliști, chiar dacă perioada de transferuri s-a încheiat, conform Agerpres.

„Nu în fiecare zi ai plăcerea să prezinţi trei jucători de o asemenea valoare. Sunt jucătorii care au semnat, sunt jucătorii Universităţii Craiova, cunoaşteţi CV-urile lor", a început Popescu.

Mățel a declarat: „Sunt foarte fericit că sunt aici, la un club din România, îmi doresc foarte mult să ne luptăm pentru campionat, aşa cum îşi doreşte toată lumea. Pentru mine a fost foarte important că este domnul Piţurcă aici. Concurenţa nu mă sperie, este benefică pentru echipă".

Atacantul Andrei Ivan este apt de joc în derby-ul cu FCSB, de duminică.

"Sunt foarte fericit că m-am întors înapoi acasă, am spus de multe ori că o să joc doar la Universitatea Craiova şi asta mă face foarte fericit. Sperăm să câştigăm duminică, nu e important dacă voi înscrie eu sau nu", a adăugat jucătorul care a participat la Euro U21 în această vară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel