COD ROSU  COD ROȘU. Raed Arafat, recomandări în caz de furtună, dacă ești acasă, în stradă sau la volan, pe autostradă: Se dau și-n SUA

Raed Arafat a dat sfaturi la Antena 3 pentru a ne proteja în cazul în care suntem prinși în mijlocul unor fenomene periculoase, cu efecte dezastruoase. 

Este COD ROȘU în VIGOARE. Vezi aiciCOD ROSU ANM, prognoza meteo. COD ROȘU, s-ar putea produce TORNADE. MESAJ RO ALERT

 ”Când vine un astfel de mesaj și suntem pe drum, e grindină mare, vizibilitatea redusă, tragem pe dreapta. Este vânt puternic, vedem în față o tornadă, nu mergem spre ea. Dacă nu putem să ne întoarcem, atunci tragem pe dreapta și punem centurile. Aceste recomandări sunt similare cu cele care se dau inclusiv în SUA, deci se poartă centurile în mașină de către toți pasagerii pentru cazul în care centura este răsturnată. Oamenii care sunt acasă, să nu iasă. Oamenii care sunt în stradă să intre în clădiri unde să se adăpostească, în magazine, departe de geamuri, dacă este vând puternic. Sunt lucrurile de bază și, bineînțeles, executarea indicațiilor autorităților. Dacă suntem în stradă, trebuie să fim departe de firele electrice, de panouri care pot să cadă.” a spus Raed Arafat, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel