COD PORTOCALIU  COD PORTOCALIU, în vigoare până marți. ZONELE VIZATE - mare atenție

ANM a emis, luni, noi avertizări de vremea rea.

ANM a emis, luni, 15 iunie, noi avertizări de vremea rea, în vigoare până marți. 20 de județe vor intra sub cod portocaliu de ploi torențiale și vijelii. Bucureștiul este sub cod galben de furtună până marți, la ora 10.00.

Codul galben vizează județele Maramureș, Suceava, Bistrița-Năsăud, Neamț, Harghita, Mureș, Covasna, Prahova, Bacău, Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Tulcea, Ialomița, Constanța, Ilfov, și Călărași.

Luni, la ora 13.00, intră în vigoare o alertă cod portocaliu care va expira marți, la ora 3.00, și anunță cantități de apă însemnate și intensificări puternice ale vântului.

În după-amiaza zilei de luni (15 iunie) și în prima parte a nopții de luni spre marți (15/16 iunie), în Oltenia, Banat, Crișana și local în Transilvania și Muntenia vor fi perioade cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 40 l/mp și pe arii restrânse 50...80 l/mp. Vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de peste 70...80 km/h, frecvente descărcări electrice și grindină.

Codul portocaliu vizează județele Satu Mare, Sălaj, Brașov, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Dolj, Mehedinți, Gorj, Sibiu, Alba, Cluj, Bihor, Arad, Timiș, Caraș Severin, Hunedoara , Giurgiu, Teleorman și Olt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel