Cicâldău (U Craiova) - Nici nu trebuie să ne gândim la starea gazonului, deja ne-am obişnuit

Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Alexandru Cicâldău, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că nu se mai gândeşte la starea gazonului înaintea partidei cu CSM Reşiţa din şaisprezecimile Cupei Românei pentru că deja s-a obişnuit cu problemele acestuia.

"Va fi un meci greu pe care trebuie să îl tratăm ca atare pentru a trece de CSM Reşiţa. Nici nu trebuie să ne gândim la cum va fi starea gazonului. Deja am început să ne obişnuim cu acest teren, contează foarte puţin acest lucru", a afimat el.

Cicâldău a afirmat că a fost senzaţional să fie căpitanul Universităţii Craiova în partida cu Gaz Metan Mediaş din etapa a 9-a a Ligii I. "Banderola de căpitan pentru mine a fost un lucru în plus, a fost ceva senzaţional. Bancu este căpitanul echipei, dar acum că a lipsit, domnul Piţurcă a decis să mă pună pe mine. Iar asta m-a motivat şi m-a făcut să mă simt mai responsabil. A fost însă un meci care a trecut, acum importante sunt cele care urmează", a explicat jucătorul.

În cadrul conferinţei de presă, Alexandru Cicâldău i-a oferit un tricou cu numărul 9 lui Dan Buzărnescu, cel care va reprezenta Universitatea Craiova în competiţiile naţionale şi internaţionale de fotbal virtual FIFA 20.

Echipa de fotbal Universitatea Craiova întâlneşte, miercuri, de la ora 18:45, pe Stadionul Ion Oblemenco, formaţia CSM Reşiţa, într-o partidă contând pentru şaisprezecimile de finală ale Cupei României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel