Cazul Colțescu. Dumitru Dragomir, FULMINANT: Ar trebui SUSPENDAT derbedeul. SCANDAL aiurea. Dacă-i zicea porumbel vopsit, era altceva

Ce spune Dumitru Dragomir despre scandalul în care a fost implicat Sebastian Colţescu.

Dumitru Dragomir a comentat acuzațiile de rasism la adresa lui Sebastian Colţescu și l-a pus la zid pe Demba Ba, jucătorul celor de la Basaksehir care a fost foarte vehement la adresa românului.

"Ar trebui suspendat derbedeul acela care a făcut tot scandalul. Demba Ba, da, sigur, un derbedeu. El a făcut scandalul ăsta aiurea. Şi ca să-şi elimine proasta prestaţie pe care a avut-o, a aruncat-o pe bietul Colţescu.

În româneşte cum să-i fi zis? Avea număr pe spate, să-i fi zis numărul 8 de pe bancă? Aaaa, dacă-i zicea porumbel vopsit, era altceva. Cum îi ziceau lui Răducanu, lui Rică, atunci da, te supărai. Părerea mea e că un avertisment şi gata pentru Colţescu. Şi ăsta de la centru (n.r. Haţegan) ce vină are?

Eu spun că nu are nicio vină Colţescu. Poate că a fost o comunicare nefericită. Dar, pentru asta nu se dă, băi, fraţilor. Dacă dintr-un grup e unul negru, spune 'băi, ăla negru face'. E normal, e cuvânt românesc, nu am folosit cuvântul jignitor străin. Problema e că a zis prea tare, trebuia să zică mai încet", a declarat Dumitru Dragomir, la Digi Sport Matinal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel