Cât a costat rochia pe care Viviana Sposub a purtat-o în finala ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Foto Facebook / Bravo, ai stil
Foto Facebook / Bravo, ai stil

Viviana Sposub s-a bazat în finala „Bravo, ai stil! Celebrities” pe eleganță și simplitate.

Ruxi este câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7. Lupta a fost strânsă între Viviana Sposub și Ruxi, însă telespectatorii au votat ca Ruxi să plece acasă cu marele premiu.

Cu toate acestea, Viviana Sposub a fost la înălțimea așteptărilor juraților cu momentul și ținuta purtată în cadrul finalei competiției de stil. Îmbrăcată din cap până în picioare în roșu, culoarea pasiunii, Viviana Sposub a avut o apariție incendiară. Jurații nu au avut ce să comenteze în ceea ce privește ținuta, acordându-i finalistei 5 pe linie. Puțini au știut că ținuta Vivianei Sposub a fost una din prezentările de modă ale celebrei case de modă Balenciaga, colecția toamna-iarnă 2020, a cărui preț se ridică la 5000 de euro pe site-urile brand-urilor de lux, potrivit kanald.ro. „Toata perioada asta la Bravo, ai stil! a fost o bucurie și să mă vedeți și în alte ipostaze. Consider că am dat tot ce am avut mai bun. Sper că și ținuta și momentul s-au ridicat la nivelul juraților. Mi-am dat seama că și un cuvânt și un pas ar schimba toată experiența mea. Da, aș lua-o de o sută de ori de la capăt. Parcursul acesta m-a dus la o versiune și mai bună a mea”, a spus Viviana Sposub.

Amintim că Adina Halas, Ruxi, Viviana Sposub, Bella Santiago și Raluca Dumitru au fost cele cinci finaliste de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7. Toate concurentele s-au pregătit intens pentru acest moment, însă telespectatorii au decis la final să câștige Ruxi.

Pentru marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, Ruxi a ales o ținută specială. Concurenta a optat pentru o rochie albastră, prinsă în jurul gâtului. Ruxi a avut parte de o surpriză, iar sora ei a venit în platoul de la Kanal D pentru a o susține.

Pentru Ilinca Vandici acest sezon a fost unul plin de surprize plăcute și o adevărată metamorfoză. Frumoasa prezentatoare spunea că a învățat multe lucruri atât de la concurente, cât și de la jurați.

„Bravo, ai stil!”, show-ul care premiază stilul și atitudinea, a devenit rapid un fenomen național, generând comunități uriașe în mediul online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel