COD PORTOCALIU  Carmen Dan, apel către toți primarii: Vă rog! Riscul de inundații crește

Bianca Ştefan / 08 iul 2018 / 10:55 Salveaza PDF Comentarii
Carmen Dan
Descriere foto: Carmen Dan

În urma avertizării de cod portocaliu, ministrul de Interne, Carmen Dan, face apel către toți prefecții. 

Este prăpăd în toată țara. Zeci de județe au fost afectate în urma ploilor abundente și furtunii din ultimele zile. Riscul de inundații este tot mai mare, iar astfel, ministrul de Interne, Carmen Dan, face un apel către toți prefecții județelor. 

''Fac un apel către toți prefecții și vă rog să tratați cu prioritate activitățile de evaluare. Voi aprecia această activitate ca fiind dovada capacității dumneavoastră administrative de a vă mobiliza și de a coordona activitățile de evaluare la nivelul județelor. 

Prioritar este să știm zonele în care mai avem probleme de rezolvat, nerezolvate de săptămâna trecută, mă refer la Covasna și Bacău, dar și acolo unde există zone cu risc de inundații, așa cum sunt Brașov, Buzău și Vrancea. Pentru sprijinul cetățenilor sunt pregătiți să intervină 21.000 de pompieri, jandarmi și polițiști.'', a declarat ministrul de Interne, Carmen Dan, duminică dimineața, în cadrul videoconferinței de la M.A.I.

''Astăzi, riscul de inundații va crește în 13 județe unde vom fi sub avertizare de cod portocaliu. Eu vă solicit să fim pregătiți în continuare.'', a susținut Carmen Dan. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22