Care este dieta de slăbit a unui om ocupat

dieta_56304700_17578300_03839000
dieta_56304700_17578300_03839000

Dacă ești o persoană ocupată și vrei să pierzi din greutate, cercetătorii americani s-au gândit la asta și au creat o dietă specială, scrie Iată care este programul dietei-minune pentru oameni ocupați:

Ziua 1. La dejun - o porție de pepene galben/ananas și o cafea fără zahăr. Gustare - suc de morcovi. Pranz - salată de crudități și orez brun fiert. Cină - salată de legume și fasole neagră, poți folosi la salată ulei de măsline.

Ziua 2. Dejun - un măr, o portocală, la care se poate adăuga și un morcov, o ceașcă de ceai verde. Gustare - supă de legume. Prânz - o porție de cartofi la cuptor, salată de varză. Cină - conopidă cu brânză slabă de vaci, la cuptor

Ziua 3. Dejun - o felie de pâine integrală, o ceașcă de lapte de soia, îndulcit cu sirop de arțar. Gustare - stafide și migdale. Prânz - salate de legume, la care se poate adăuga porumb dulce. Cină - paste integrale cu sos de roșii și busuioc.

Ziua 4. Dejun - jumătate de portocală, un măr, iaurt natural cu miere și nuci. Gustare - o pară. Prânz - cartof copt și salată de varză. Cină - broccoli fiert cu parmezan.

Ziua 5. Dejun - o felie de pâine integrală cu unt, o cafea. Gustare - un pumn de stafide, migdale, fistic, alune. Prânz - salată de crudități și un măr. Cină - supă de legume, o felie de piet de pui la grătar și salată de morcovi.

După cele 5 zile dieta se repetă. După 10 zile de dietă se vor pierde aproximativ 5-7 kilograme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel