Caraş-Severin: Expoziţia 'Micul Labirint' a fotografului Marius Olariu, din Deva, vernisată la Reşiţa

Fotograful Marius Olariu, din Deva, şi-a vernisat joi, la Galeria 'Agora' din Reşiţa, expoziţia 'Micul Labirint', prin care a dorit să scoată în evidenţă 'partea nevăzută a lucrurilor' care ne înconjoară. 

'Această expoziţie are loc sub egida Uniunii Artiştilor Plastici din România, din care eu fac parte de puţin timp. De multe ori, umblând pe stradă sau fiind într-o excursie, trecem pe lângă lucruri pe care nu le observăm. De aceea, am încercat să scot în evidenţă partea deosebită a lumii, practic, partea nevăzută a lucrurilor. Dacă observaţi, sunt unele lucrări care reliefează mai mult partea grafică. Parte din natură care se îmbină foarte mult cu partea grafică din artă', a declarat Marius Olariu. Fotograful din Deva a participat cu lucrări la peste zece expoziţii comune, iar aceasta este cea de-a doua expoziţie personală a fostului cameraman şi actual reporter de televiziune. Marius Olariu este membru al Uniunii Artiştilor Plastici din 2016.

Prima expoziţie personală, 'Labirint', a avut vernisajul în anul 2017. 'Mă bucur foarte mult că Marius Olariu, colegul nostru de la UAP Deva, a reuşit să aducă această expoziţie în Reşiţa. Consider că este foarte important pentru iubitorii de fotografie să poată participa la manifestări de acest gen, pentru că este ca o extindere a imaginaţiei noastre. În fapt, ne dăm seama că fotografia nu este limitată şi, astfel, putem să învăţăm că este dincolo de ceea ce ne-am imaginat noi vreodată', a declarat preşedintele şi fondatorul Foto Clubului Banatului Montan, Flavian Savescu. Marius Olariu s-a născut la data de 22 decembrie 1964, la Deva. A fost cameraman la televiziunea naţională, între anii 1992 şi 2006, timp în care a realizat peste 2.500 de reportaje, iar de atunci şi până în prezent, a fost reporter şi a realizat alte 2.000 de reportaje.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel