Când a devenit România stat mafiot?

În România nu se petrec atentate, asasinate, e liniște. În România, oamenii de afaceri, avocații și procurorii se sinucid. Deci, este democrație.

În România, spaima că ești ascultat telefonic a ajuns până într-acolo încât am văzut imagini TV cu cetățeni care-și vorbesc la ureche, deși telefoanele zac dezmembrate la secretare sau la șoferi.

În România, serviciile secrete au ajuns să conducă partidele politice, societatea civilă, presa.

În România, procurorii sunt mai tari decât judecătorii, și uneori ei stabilesc și sentințele.

În România, deși legea o interzice, tot mai mulți șușotesc pe la colțuri că nenumărați procurori și judecători sunt cu dublă comandă, fiind acoperiți ai diverselor servicii secrete.

Eu personal am spus aceste lucruri de mai multe ori deoarece se vedea de la o poștă că așa se întâmplă, iar țara părea că stă pe un butoi de pulbere.

Iată însă ce aflăm în ultimele zile:
Serviciul Român de Informații, prin conducerea sa, se ocupă de înființarea, finanțarea unui post de televiziune privat.

SRI are la ofițeri acoperiți în presă câtă frunză și iarbă. "Și cu asta basta", zice domnul George Maior, gomos. Acum, de unde să mai știe telespectatorul sau cititorul când vorbește gura acoperitului și când a jurnalistului? ( E adevărat că dacă ești puțin atent îți cam dai seama. În ultimele zile, după prestația la TV pe subiectul SRI, mi-am făcut și eu propria listă cu colegi acoperiți)

În România, șpăgile sunt de la un milion de euro în sus.

În România, grupările din servicii, parchete, după ce au fost mână în mână și au distrus țara, acum se anchetează și arestează reciproc. Fiecare e cu ochii pe gașca cealaltă.

Cine deține controlul, cine orchestrează, ce fac puterile străine cu interese în România, până unde se va merge, se va destructura toată rețeaua sau eșalonul doi va prelua din mers? Dacă vom avea răspunsuri la aceste întrebări, este posibil să ne salvăm.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel