CAMPIONATUL MONDIAL BRAZILIA 2014. Portarul Columbiei se plânge că balonul oficial Brazuca este prea ușor

Portarul selecționatei Columbiei, David Ospina, a criticat balonul oficial al CAMPIONATULUI MONDIAL DE FOTBAL 2014, fabricat de Adidas și denumit Brazuca, estimând că acesta este "super-dificil" și prea ușor.

CAMPIONATUL MONDIAL BRAZILIA 2014. "Noi, portarii, știm că pasiunea în fotbal vine de la goluri și noi trebuie să ne adaptăm tehnologiei acestui nou balon", a explicat Ospina, care evoluează în Europa, la echipa franceză OGC Nice.

"Mingea este super-dificilă, este prea ușoară, însă trebuie să muncim din greu pentru a ne adapta", a adăugat el.

CAMPIONATUL MONDIAL BRAZILIA 2014. În 2010, cu ocazia Mondialului găzduit de Africa de Sud, balonul Adidas, supranumit Jabulani, a făcut la rândul său obiectul numeroaselor critici.

VEZI ȘI: CM 2014 BRAZILIA. Predicția șamanilor cu privire la câștigătoare

Portarii, în special, au fost cei mai duri dintre critici, italianul Gianluigi Buffon considerând că Jabulani este "absolut inadecvat", iar brazilianul Julio Cesar l-a comparat cu o minge din "supermarket", în timp ce englezul David James l-a calificat drept "teribil" și "oribil".

CAMPIONATUL MONDIAL BRAZILIA 2014. Prezentând dungi roșii, albastre și verzi pe fond alb, balonul Brazuca are o greutate de 437 grame și a fost testat timp de doi ani, de peste 600 de jucători și 30 de echipe din întreaga lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel