Calificare incredibilă! Pandurii bate cu 2-0 la Braga și merge în grupele Europa League

Pandurii Târgu Jiu
Pandurii Târgu Jiu

Pandurii Târgu Jiu a reușit o răsturnare spectaculoasă de scor în Portugalia și a obținut o calificare incredibilă în grupele Europa League, la care puțini mai sperau după turul pierdut acasă cu 1-0 împotriva celor de la Braga.

După rezultatul nedrept din tur, când au controlat jocul, dar au pierdut, gorjenii au început bine meciul din Portugalia, iar în minutul 15 Buleică a deschis scorul, cu o lovitură frumoasă de cap.

Braga, fostă finalistă a competiției, și-a revenit după pauză și a dominat partea a doua, însă defensiva lui Cristi Pustai s-a apărat exemplar. Iar în prelungiri, în minutul 107, când Mingote a fost bătut, bara s-a opus la șutul trimis de Eder.

La doar un minut, Ciucur a replicat și a lovit transversala portughezilor, după o acțiune frumoasă în flancul stâng. Zece minute mai târziu, cu doar 180 de secunde înainte de penalty-uri, același Ciucur ia o acțiunde pe cont propriu în banda stângă, pătrunde în centru și șutează imparabil la colțul lung.

Pandurii întoarce rezultatul din tur și, cu 2-1 la general, trece de Braga și obține o calificare istorică în Europa League.

Echipele de start:

Braga: Eduardo - Baiano, Nuno Coelho, Aderlan Santos, Joaozinho - Ruben Micael, Mauro, Luiz Carlos - Alan, Edinho, Yazalde. Rezerve: Cristiano, Hebert, Luis Silva, Rafa Silva, Eder, Salvador Agra, Pardo.

Antrenor: Jesualdo Ferreira.

Pandurii: Mingote - Unguruşan, Erico, Christou, Momcilovici - Anton, Breeveld - Nicoară, Eric, Buleică - Matulevicius. Rezerve: Stanca, Sipo, Mamele, Pleaşcă, C. Cristea, Ciucur, Androvici.

Antrenor: Cristi Pustai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel