EXCLUSIV  Câștigător Exatlon România 2018. Adevăratul câștigător

Exatlon
Exatlon

Exatlon România 7 ianuarie 2018. Atunci a început una dintre cele mai iubite emisiunii din România. 

Cine și-ar fi imaginat că din acel moment românii vor sta cu sufletul la gură de fiecare dată când echipele Faimoșilor și Războinicilor se vor întrece în probe dificile. Acum, doar câteva ore ne despart de momentul aflării marelui câștigător.

Într-o lume în care cu cât vorbim mai mult, cu atât mai puțin ne înțelegem, într-o lume în care oamenii se izolează în joburi stresante, depărtându-se de dorințele lor reale, o emisiune a reușit să aducă împreună persoane din medii diferite și să scrie o poveste atipică.

Câștigător Exatlon România 2018. Adevăratul câștigător

Deși mulți spun că Exatlon a împărțit România în două tabere, în Faimoși și în Războinici, de fapt a unit-o în dragostea pentru sport, oferind un exemplu pozitiv pentru mii de copii. "Iubirea înseamnă a juca fiecare meci ca şi cum ar fi ultimul", spunea Michael Jordan. Și așa au jucat Războinicii și Faimoșii, ca și cum ar fi ultimul lor meci. În timp ce probele le puneau la încercare rezistența fizică și psihică, viteza de reacție și determinarea, tensiunea creștea pe parcursul competiției, făcând din ce în ce mai dificil dorul de acasă. Fiecare s-a lăsat cunoscut cum a știut mai bine. Încercările lor, bucuriile, spaimele, nervii, speranțele, dezamăgirile, zbaterile, victoriile, greșelile, eșecurile, reproșurile, toate au format povestea Exatlon.

Câștigător Exatlon România 2018. Adevăratul câștigător

Fiecare s-a adus pe sine în această poveste, telespectatorii iubindu-i și blamându-i cu o intensitate surprinzătoare. De altfel, Exatlon este și povestea care a luat naștere în mediul online, o mobilizare fără precedent, fanii implicându-se activ și cu patimă. Au curs mesajele în cascadă, strategiile, citatele, fotografiile cu preferații lor. Toți – Războinici, Faimoși, fanii lor – au fost excepționali, creând o poveste diferită.

În cele din urmă, Ionuț Sugacevschi și Vladimir Drăghia s-au calificat în finala Exatlon, adevăratul câștigător este însă publicul, fără de care Exatlon ar fi însemnat doar un cuvânt din șapte litere.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel