Astrolog, mesaj după ce Anca Pop a murit

Ioan Burculeț
Ioan Burculeț

Ioan Burculeţ, devenit cunoscut în România după ce a prezis victoria lui Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale din 2014, a transmis un nou mesaj după ce spusese anterior că „o doamnă a muzicii românești îmi atrage atenția, dar mai este până la Crăciun”.

„Capitolul confirmări și nu am ajuns aproape de Ajunul Crăciunului. Universul în cele din urmă decide, dincolo de om și predispozițiile fiecăruia! Oricât am încerca să ne ferim, nu putem decât să descreștem în intesitate anumite evenimente...

"O doamnă a muzicii românești îmi atrage atenția, dar mai este până la Crăciun!" scriam acum ceva zile. Dumnezeu să o Odihnească în Liniște!”, a scris, miercuri, pe Facebook, Ioan Burculeț, postând și un link spre o știre în care se scria despre decesul artistei Anca Pop.

Aceasta şi-a pierdut viaţa după ce a plonjat cu maşina în Dunăre. Luni seară, poliţiştii au fost anuntaţi că pluteşte o maşină pe apele Dunării, la 30 de metri de mal. Anca Pop, în vârstă de 34 de ani, cunoscută sub numele de scenă „Shamanca", a avut mai multe colaborări internaţionale, una dintre ele chiar cu Goran Bregovic.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Anca Pop a murit: cauze accident. CNAIR, PRIMELE precizări după tragedie

Anca Pop, ipoteză șoc: SINUCIDERE. Detalii care o dau de gol


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel