Urmărește emisiunea live


  COD GALBEN  ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de furtuni, informare meteo prelungită - HARTĂ

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de furtuni, informare meteo prelungită - HARTĂ       Meteorologii au prelungit, în urmă cu scurt timp, informarea meteo de vreme rea. În plus, au emis COD GALBEN pentru mare parte din țară. 

ANM, prognoza meteo. INFORMARE METEO până luni

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de furtuni, informare meteo prelungită - HARTĂ    Informarea meteo este valabilă până luni, 3 mai, la ora 10. Vor fi manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată: ”Temporar instabilitatea atmosferică va fi accentuată, joi (30 mai) îndeosebi în regiunile nordice, centrale și estice, apoi în majoritatea regiunilor. Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp, iar pe arii restrânse 35...50 l/mp.” anunță meteorologii. 

Vezi și: Vizita Papa Francisc Bucuresti 2019. Prognoza meteo speciala

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de furtuni

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de furtuni, informare meteo prelungită - HARTĂ A fost emis și COD GALBEN. Intră în vigoare astăzi, la ora 12:00, și este valabil până în dimineața zilei de mâine, la ora 03:00. 

”În intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în Maramureș, Moldova, Transilvania, local în Muntenia și Dobrogea, precum și în zonele de deal și de munte. Aceasta se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, grindină, vijelii și averse torențiale. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și izolat 40...50 l/mp.” anunță ANM. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel