ANM, prognoza meteo 29 martie - 5 aprilie 2021. Elena Mateescu: Primăvara își intră în drepturi

ANM, prognoza meteo / Foto Pexels
ANM, prognoza meteo / Foto Pexels

Elena Mateescu, directorul general al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), a spus cum va fi vremea în perioada ce urmează.

„O vreme apropiată de normalul termic al perioadei din calendar. Dacă la această oră, în București, înregistrăm 19 grade, în următoarele zile temperaturile vor mai scădea ușor, la 14-15-16 grade, dar ne apropiem de ceea ce este normal pentru această perioadă. Primăvara își intră în drepturi din punct de vedere termic”, a zis Elena Mateescu, directorul general al Administraţiei Naţionale de Meteorologie, duminică, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Esențial”.

„Cât privește precipitațiile, mai ales în jumătatea de nord a țării, este posibil să mai vorbim de ploi slabe, iar la munte, precipitații mixte”, a spus Elena Mateescu.

Întrebată, ulterior, dacă ne putem aștepta și la alte episoade de ninsoare, a zis: „La acest moment, estimările indică pentru săptămâna viitoare, 29 martie - 5 aprilie, și următoarea săptămână, temperaturi ușor peste ce ar fi normal. Însă nu trebuie să excludem că nu vom avea în zona montană precipitații mixte, iar la altitudini mult mai mari chiar ninsori.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel