COD PORTOCALIU  Avertizare ANM. Cod portocaliu 12 februarie

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare nowcasting cod portocaliu de vânt puternic pentru judeţele Caraş-Severin și Hunedoara, valabilă până la ora 11.00.

Potrivit meteorologilor, în zonele de munte ale judeţelor Caraş-Severin și Hunedoara, la peste 1.800 de metri, vor fi intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 110 - 120 km/h, cu ninsoare viscolită și zăpadă spulberată, care determină diminuarea vizibilității. O atenționare nowcasting cod galben vizează, până la ora 11:00, zona joasă a județului Alba, unde se anunță intensificări locale ale vântului cu viteze la rafală de 55...65 km/h.

Până la ora 8:00 este cod galben de vânt și în Braşov, Harghita, Sălaj și Cluj, cu vânt la rafală de 65...75 km/h, iar până la ora 9:00 în Buzău, unde se anunță intensificări ale vântului cu rafale ce vor atinge viteze de 70...90 km/h.

De altfel, până miercuri la ora 20.00 e în vigoare o atenționare generală cod galben de vânt și ninsoare pentru zonele montane din 22 de județe din Moldova, Transilvania și Banat. Vântul va prezenta intensificări cu rafale ce vor depăși 80...100 km/h, spulberând zăpada și determinând scăderea vizibilității, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel