Andreea Marin s-a vaccinat cu AstraZeneca. Dezvăluirea momentului despre reacțiile adverse: Fiica mea a avut COVID

Foto: Instagram
Foto: Instagram

COVID-19 a atacat familia Andreei Marin. Ce dezvăluiri a făcut vedeta.

Andreea Marin a povestit cum a luat fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr COVID-19. Violeta a fost infectată în luna decembrie, în perioada sărbătorilor de iarnă, după ce a luat virusul de la niște prieteni. Adolescenta în vârstă de 13 ani s-a izolat timp de două săptămâni și din fericire a făcut o formă ușoară. 

"Fetița mea a avut Covid. A fost bolnavă de Crăicun și de Anul Nou, a stat închisă de Sărbători, a avut o formă ușoară. Noi ne-am testat de mai mute ori, nu am avut, am stat total separați. Ea are o mică garsonieră a ei, e izolată de restul casei. Noi doar îi aduceam mâncare, i-am adus și un brăduț. A reușit să se descurce singură trei săptămâni, totul a fost bine, a luat virusul de afară", a dezvăluit Andreea Marin, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Vezi și: Raluca Bădulescu a desființat-o pe Andreea Marin: Am boală pe ea!

Andreea Marin, despre vaccinare cu AstraZeneca

Mai mult, vedeta a anunțat că s-a vaccinat deja, cu vaccinul de la AstraZeneca și a vorbit despre reacțiile adverse pe care le-a avut.

"Am făcut vaccinul și, practic, am avut două zile de stat în pat. Două zile și două nopți. Am avut dureri foarte puternice în tot corpul. Fără temperatură însă, ca la o gripă foarte puternică a fost. Am făcut AstraZeneca, dar nu din acel lot. M-am decis că voi face și rapelul", a completat vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel