DCNews Lifestyle Retete Salată de fructe persană. Desertul revigorant, după mesele îmbelșugate de Paște

Salată de fructe persană. Desertul revigorant, după mesele îmbelșugate de Paște

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels

Ingrediente

- kiwi, portocale, mandarine, mere, pere
- caise din compot
- vişine fără sâmburi,din compot
- 1-2 linguri apă de trandafir
- un lime
- rodie sau coacăze

Cum se prepară

Se curăţă şi se taie toate fructele. Se stoarce limeul, ca să nu se oxideze fructele. Se adaugă apă de trandafir şi se amestecă puţin. Se dă la rece câteva ore. Se presară cu boabe de rodie sau coacăze.

Vezi și: Salată de căpşune cu portocale şi mentă. Desertul ușor și revigorant. Sosul este delicios!

Dietă rapidă după Paște. Slăbești ușor, fără sacrificii mari

Știri similare din categoria Retete Vezi toate articolele