DCNews Lifestyle Retete Pui cu smântână. Absolut delicios! Rețeta românească

Pui cu smântână. Absolut delicios! Rețeta românească

Imagine cu rol ilustrativ

Ingrediente

- pui 0,750 kg

- grăsime 0,100 kg

- smântână 0,125 kg

- făină 0,075 kg

- chimen 0,005 kg

- piper 0,001 kg

- sare 0,025 kg

Cum se prepară

Puii se porţionează, li se dă sare şi se prăjesc în jumătate de cantitatea de grăsime. După ce s-au rumenit pe ambele părţi, se scot într-un vas. În restul de grăsime se călesc făina şi chimenul, se sting cu apă caldă şi smântână şi se fierb cca. 10 minute, după care sosul se pune peste pui. Se condimentează cu sare şi piper şi se mai fierb până ce carnea de pui este bine pătrunsă. Se serveşte cu garnitura preferată.

Vezi și: Salata Tăbăcarilor. Rețeta veche gătită în comunism

Cum se păstrează corect cartofii. Așa nu se vor mai strica! Truc genial

Știri similare din categoria Retete Vezi toate articolele