DCNews Lifestyle Retete PIURE de cartofi, cea mai mare GREȘEALĂ pe care o faci. Asta explică de ce nu iese niciodată CREMOS

PIURE de cartofi, cea mai mare GREȘEALĂ pe care o faci. Asta explică de ce nu iese niciodată CREMOS

Toată lumea curăță cartofii, îi pune la fiert, îi scurge de apă și apoi îi pisează adăugând și restul de ingrediente. Dar se pare că această variantă nu este corectă, dacă îți dorești un piure delicios. 

Dacă vrei un piure de cartofi cu adevărat cremos, trebuie să folosești cartofi albi, nu noi sau roșii. Asta este regula numărul 1! Apoi, cartofii trebuie fierți în ingredientele cu care vrei să îi combini.

Trebuie să procedezi așa: Speli și cureți cartofii cruzi, îi tai cubulețe și îi pui la fiert în lapte cu unt și sare. Astfel, cartofii au timp să absoarbă aromele ingredientelor respective. 

Știri similare din categoria Retete Vezi toate articolele