DCNews Lifestyle Retete MUJDEI cu ROȘII. Mai bun decât cel clasic. Rețeta pe care orice român trebuie s-o aibă

MUJDEI cu ROȘII. Mai bun decât cel clasic. Rețeta pe care orice român trebuie s-o aibă

Ingrediente

- usturoi

- 6-7 bucăți roșii

- sare, ulei

Cum se prepară

Roşiile se spală şi se pun la fiert în apă. Când roşiile sunt fierte (adică se înmoaie), se scot din apă şi se lasă să se răcească, după care se curăţă de coajă. Se pasează foarte bine cu o furculiţă sau se pot da prin robot, potrivit delicatesa.ro.

Separat se curăţă o căpăţână de usturoi (sau mai mult, depinde cât de "usturoiat" se doreşte a fi mujdeiul) şi se pisează foarte bine. Se adaugă o linguriţă de ulei şi se amestecă foarte bine până devine ca o maioneză. Se adaugă apoi usturoiul peste roşii şi mujdeiul este gata.

Vezi și: CHIFTELUȚE cu USTUROI si BERE. Ies fragede, PUFOASE și pline de savoare

Știri similare din categoria Retete Vezi toate articolele