DCNews Lifestyle Retete Chiftele norvegiene. Rețeta rapidă și delicioasă. Nu știi ce pierzi, dacă nu o încerci!

Chiftele norvegiene. Rețeta rapidă și delicioasă. Nu știi ce pierzi, dacă nu o încerci!

Imagine cu rol ilustrativ

Ingrediente

225 gr carne de vită, tocată
450 gr carne de porc, tocată
sare şi piper
2 linguri pesmet
230 ml lapte
unt pentru prăjit

Vezi și: CHIFTELE DE POST cu piure și salată. Sunt cele mai bune! REȚETA savuroasă

Cum se prepară

Amestecaţi carnea cu condimentele şi pesmetul. Adăugaţi laptele treptat, amestecând. Formaţi chifteluţele şi puneţi la frigider timp de o oră, ca să se întărească. Prăjiţi în unt până când se rumenesc, scuturând din tigaie, pentru a-şi păstra forma rotundă.

Știri similare din categoria Retete Vezi toate articolele