Adrian Petre, făcut praf de un antrenor român. "Să se ducă"

Marin „Magiun” Barbu (61 de ani), fostul fotbalist al Stelei, a analizat meciul dintre FCSB și Slovan Liberec, scor 0-2, din turul 3 preliminar din Europa League și a avut un sfat important pentru Adrian Petre.

FCSB – Liberec a fost efectiv meci de Divizia C. Slovan s-ar bate pentru evitarea retrogradării în România. Dacă ar mai fi avut doi fundași de meserie, FCSB mergea până în grupe. O mai mare șansă de traseu ușor ca acum nu cred că mai are cineva în viitorul apropiat.

Adrian Petre este în continuare o dezamăgire. Cel mai bine pentru toată lumea ar fi să se ducă pe drumul lui. Să nu se mai încurce nici el și nici alții cu el. Oricum, nivelul fotbalului nostru scade îngrijorător. În zilele noastre cine centrează din viteză sau cine prinde un voleu pe poartă ar merită rentă viageră. E normal să fie așa. când nu ai semănat ceva, nu ai ce culege. Sportul moare sub ochii noștri, nimeni nu-l ajută. Cu toate astea, dacă cei de la FCSB nu se îmbolnăveau, erau calificați”, a declarat Marin „Magiun” Barbu la Radio Sport 1, conform Prosport. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel