Ada, aplicația care te ajută dacă nu te simți bine. Îți evaluează simptomele

Ada este ghidul tău de sănătate. Creat de medici, oameni de știință și pionieri ai industriei pentru a aduce tuturor viitorul sănătății personalizate.

Ada este o aplicație pentru telefoanele mobile prin care oricine poate să își evalueze simptomele și să afle un posibil diagnostic. Aplicația poate fi descărcată din App Store sau Google Play. 

Spune-i cum te simți


Ada pune întrebări simple și relevante și îți compară răspunsurile cu mii de cazuri similare, pentru a te ajuta să găsești explicații posibile pentru simptomele tale.

Află ce ar putea fi în neregulă

Ada, prin sistemul ei de bază, conectează cunoștințele medicale cu tehnologia inteligentă. Biblioteca Medicală împărtășește informații medicale ușor de înțeles de către pacienți, create pentru a te ajuta să-ți înțelegi și să-ți gestionezi sănătatea mai bine.

Cine este Ada

Ada este o companie globală de sănătate fondată de medici, oameni de știință și pionieri ai industriei pentru a crea noi posibilități pentru sănătatea personală. Ada, prin sistemul de bază, conectează cunoștințele medicale și tehnologia inteligentă, pentru a ajuta toți oamenii să își gestioneze activ sănătatea și profesioniștii din domeniul sănătății să ofere îngrijiri eficiente. Ada este mândră să colaboreze cu sisteme de sănătate de top și organizații mondiale non-profit pentru a realiza această viziune. Aplicația medicală numărul 1 pentru 140 de țări, cu 15 milioane de evaluări completate de la lansarea sa globală în 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel