Academica Clinceni va juca primul meci pe stadionul propriu în Liga I

Nou-promovata Academica Clinceni va juca primul meci pe propriul stadion, la Clinceni, în Liga I de fotbal, duminică 27 octombrie, de la ora 15:00, cu Universitatea Craiova, în etapa a 14-a, a anunţat clubul ilfovean, miercuri, pe site-ul său.

Este un moment extraordinar. Aici ne simţim foarte bine. Suntem acasă. Fanii vor fi lângă noi. Inaugurăm stadionul cu un adversar cu nume. Sunt convins că va fi un spectacol frumos. Am aşteptat mult acest moment. Este altă competiţie, alt nivel, dar în Liga a II-a nu am pierdut pe stadionul nostru, a declarat antrenorul Ilie Poenaru.

Este o bucurie imensă pentru noi faptul că vom juca din nou pe terenul nostru! Aşteptăm cu nerăbdare partida contra Craiovei. Speram ca lumea să fie alături de noi şi împreună să reuşim să obţinem cele 3 punte. Sunt sigur că de acum înainte şi rezultatele vor fi altele în meciurile de pe teren propriu, a spus, la rândul său, fundaşul Paul Pîrvulescu.

Academica a jucat până acum meciurile de pe teren propriu la Voluntari, respectiv Călăraşi, stadionul propriu fiind modernizat între timp.

Biletele pentru meciul de duminică vor fi disponibile online de joi seara, dar şi la stadion începând de vineri, de la ora 11:00. Un tichet la Tribuna I va costa 20 lei, cele la Tribuna a II-a vor avea preţul de 15 lei, iar la Peluza I preţul va fi de 10 lei.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel