Victor Ponta: 'Sunt un inculpat periculos'. ATAC la Prună

Victor Ponta a vorbit despre 'lupta' sa cu justiția.

"Foarte bine că sunt un inculpat periculos... Noi, de 12 ani, tot luptăm cu corupţia. Acum, în 2016, am văzut un raport al Departamentului de Stat al SUA cum că la noi corupția crește. Dincolo de asta, ceea ce pot eu să spun este că în România, spre supărarea multora, în ultimii patru ani, fără să mai luăm bani de la FMI, pe propriile ei puteri, a avut cea mai mare creştere economică, s-au scăzut taxe și impozite, oamenii și-au primit banii înapoi. Probabil că acest lucru a deranjat pe cineva. Acum iar nu mai sunt bani. Nu știu unde au dispărut. Investiţiile acum sunt zero. S-au plătit subvenții în agricultură la timp, acum nu se mai plătesc deloc. Timp de patru ani am dovedit că putem pe forțele noastre, iar acum ne întoarcem la 2010, într-un context extrem de rău în care Europa este năucită de Brexit. Trăim într-o realitate paralelă. Mai devreme sau mai târziu vom plăti această notă de plată, probabil în 2017", a zis Victor Ponta.

[citeste si]

"Nu am voie să comentez mersul justiției. M-a condamnat CSM acum un an. Numai Dănileț are voie. Dacă mă chema Dănileț aveam voie să spun ceva, dar aşa nu am voie. Nu pot decât să vă spun ceea ce s-a întâmplat în dosarul meu. Altceva nu am de gând să comentez. Ce s-a spus din faimosul meu caz, de acum zece ani, s-a consemnat foarte corect de către judecătoare în instanță", a spus Victor Ponta la România TV, în emisiunea realizată de Lili Ruse și Victor Ciutacu.

"Doamna Prună este ca doamna Macovei, un om cu gândire KGB. Decât să scape un vinovat, mai bine băgăm în închisoare 99 de nevinovaţi. (...) Nu am nicio așteptare. După noiembrie, noul guvern de tehnocrați a vrut să arate că sunt mai buni decât vechea guvernare. A ieșit un dezastru", a mai zis premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel